Lördag och självaste midsommardagen

nejdå.. inte blev det något midsommarfirande för min del inte. Jobbade igår 7-14 sedan åkte Jag och Viktor hem till mamma å Natta på middag.. Lite midsommarmat plus grillat å ost och kex.. Sen lite jordgubbar och glass på det.. Haha, nu har jag bestämt mig för att göra något åt mig själv. Är så sjukt onyttig hela tiden så måste verkligen börja vara lite nyttig, åtminstonde på vardagarna. Inge mera baka å käka godis hela tiden.. good luck Patricia men aah.. försöka går ju! Nu när jag inte spelar handboll längre får man liksom tänka sig för lite. :)  Hursomhelst.. Kvällen blev väldigt lugn med hemmakväll å lite spel.. men imorse mådde jag iallafall bra när jag åkte till jobbet klcokan 7. Jobbade ju nä,nligen 7-20:30 så hade kanske inte vart den bästa idén att festa till det igår..

Nu sitter jag själv här hemma eftersom viktor skulle in till stan å träffa Berka.. Trevligt för honom men sjukt tråkigt ¨bara sitta här efter en heldag på jobbet. Men,men.. va ska man göra. Får ta ett skönt bad och lägga mig tidigt eftersom jag jobbar imon igen 7:30-15:30.. Fyy.. jobbigt att gå upp så tidigt, men de e ju goa pengar trots allt! Ledig måndag sen jobbar jag tis, ons, tors, fred igen.. Det e full rulle nu men det betyder ju bara att Grekland närmar sig mer och mer.. :):) Herregud vad jag längtar.. Inte ens tre veckor kvar nu tills jag ska ligga på playan å slappa i 2 veckor! Underbart

Nu kommer sommarn också.. Jag tror på det denna gången faktiskt.. Runt tisdag, onsdag ska det bli 25grader och sol och det ska hålla i sig.. Helt sjukt va underbart att bara gå direkt till stranden efter jobbet å inte behöva tänka på att man ska åka å träna direkt.. Sommar utan handboll is the shit! :) Men snart är det ju Partillecup så då får man ju iallafall åka in å kolla.. de e ju tradition att spela men i år blir det att titta på som gäller.. å inte mig emot å sitta där å sola å kolla handboll om vädret tillåter.. ååh jag älskar sommarn och sol och värme och vill och tror att den e påväg!! Dock lite för sent enligt mig men,men..

Imorgon ska jag lägga in bilder på mina nya underbara skor som jag berättade om häromdagen.. dom är för fina för att inte visas upp här.. :) Dags för bad å sen sängen..  Byee

Utgång å sånt

Jadå.. igår blev det utgång me Nico, Natta å Jessi. Det blev ett växlande mellan Nivå och Deep eftersom jag ville vara på Nivå å Nico ville vara på Deep. Natta å Jessi var bara för fulla för å bry sig.. :) haha.. Men jag tyckte inte det fanns många äldre än 18 på Deep så det var inte jätte kul men men.. Ändå heelt okej! 

På dagen var jag å Nico på Ullared också.. Jag skulle egentligen inte ha något speciellt men hittade en ny fin matta och lite småsaker.. Ville hellre ha en beige än en vit som vi har nu eftersom allt smuts synd på vitt så det passar inte in i min nya fina lägenhet :) haha..

Idag har jag tagit tag i mitt liv å tvättat å städat.. Usch va tråkigt men det måste ju göras trots allt! Nu ska jag stryka sen ska jag laga rödspätta :) Mums..

Puss å kraaaaaaaam

Bjuder på en rolig bild

Här bjuder jag på en rolig bild.. :P Idag ska jag träffa mormor på frölunda torg.. Får se om jag hittar nåt kul att köpa.. Puss på er


SKOFÖRSÄLJNING PÅ BLOGGEN

Hejhejhejj.... Eftersom jag numera satsar på förändring tänkte jag att det var dags att rensa ut i skohyllan och hittade en hel del par som är helt eller nästan helt oanvända! Plus att jag köpte tre par nya igår å måste få plats för dom :) Tänkte att jag skulle kolla om det fanns något intresse här för skojs skull.. Ni kan antingen skriva kommentar eller maila mig på [email protected] :)

 Tygskor storlek 37 helt oanvända 50 :-


 Svarta pumps från Din sko, använda några gånger, strl 38 (ganska små i strl) 100:-

  Helt nya och oanvända kilklack strl 37, 100:-

 Helt oanvända av märket Tamaris 50:- strl 37

 Kilklack från din sko, använda några gånger, 50:-

 Strl 37, ancvända en gång, 50:-

 köpta i USA, helt oanvända strl 37, 100:-

 Leopard pums D&G kopior från Turkiet, använda en gång, 100:- strl 37/38

 Gucci kopior, helt oanvända, strl 37, 50:-

 Vita pumps strl 37, helt oanvända, 100:-


japp, thats it.. Om ni hittar nåt ni gillar så skriv till mig...  Puss



Förändring

Förändring är veckans ord... Efter att jag å Viktor vart ute å shoppat lite i onsdags bestämde jag mig för att rensa garderoben igen. Fattar verkligen inte varför man sparar på massa skit jämt! Fick mig verkligen ett ryck å slängde allt som jag inte använt på hur länge somhelst men ändå sparat på.. Nu får det allt vara nog, nu vill jag förnya min garderob å bara ha fina kläder, fattar inte varför jag aldrig orkar göra iordning mig eller ens bry mig om att ta på mig något som jag känner mig fin i. Har typ delvis berott på att man alltid har hållt på å tränat varje dag å inte orkat sminka sig eller nåt. Så nu har jag bestämt mig för att ändra mig lite.. :) haha.. Fick dessutom köpt två jättefina korta sommar/party klänningar och en finfin kjol. Grymt nöjd.. Tack för att ni kom in på mitt konto i rättan tid skattepengar!

I onsdags sov Natta över här hos oss och vi bara slappa i soffan å käka massa onyttigheter. Tacos å sedan blev det både godis å chips.. Fy va äckliga vi kände oss! Igår åkte vi till kusinen Fannys skolavslutning eftersom hon gick ut 9an. Guud va tiden rusar iväg. Känns inte som det var sålänge sen som jag gick ut 9an.. :S Sedan blev det god tårta å annat gott hos mormor å morfar. Rastlösa som vi är åkte vi till Freeport jag, natta, mormor å fanny. Jag hittade inte mycket denna gång utan bara en ynka liten t-shirt från Mexx. Dock lite små presenter till Emilia som snart fyller 2 år! Sedan blev det bråttom hem å fixa naglarna hos Nico.. Grymt skönt att hon börjat med sin utbildning :) De blev verkligen grymt fint å precis som att man gjort det på salong.. Är någon intresserad så tar hon 250:- å det är verkligen ett grymt bra pris! :)

Idag har jag städat å grejjat hela dagen vilket jag tyvärr måste fortsätta me ett tag till. Får se vad som händer ikväll.. Kanske utgång men med tanke på vädret är man inte direkt laddad.. Va hände me att det är mitten av Juni å sommarn inte börjat över huvud taget ännu? Så typiskt Sverige.. tur nog att man snart åker till Grekland!

Tennis suger

jaja.. jag tar chansen att bli hatad av er alla men tennis e fan sjukt tråkigt att kolla på! Här satt man i lugnan ro hemkommen från jobbet å kollade på tv så kommer Viktor hem å ska kolla på tennisen.. Herregud vilken tråkig sport. :S

Hur som helst.. Helgen har vart helt okej, inte mer än så. I fredags var det bara hemma kväll me godis å tv.. Var sjukt trötta både jag å viktor så vi somna tidigt. Sen i lördags gick jag upp tidigt å tog mig ut på en joggingrunda.. haha, tro det eller ej men sprang faktiskt nästan en timme.. Sjukt jobbigt men det känns ju alltid bra efteråt. Passade även på att stanna på hemköp å köpa goa frallor för att sedan jogga hemmåt å göra en brakfrukost till Älsklingen.. Frallor, yougurt, olika flingor, fil, ägg å massa goa pålägg.. :) mums! Alltid mysigt me en go frukost tillsammans.

Sedan åkte jag å Viktor in till stan å kollade runt lite. Jag köpte två linnen å Viktor köpte ett par badbyxor.. Sen lunchade vi å pratade en massa om hur mycket vi längtar till Grekland.. Ååh, inte så långt kvar nu. Ska bli så himla underbart att komma iväg, två veckor dessutom å bara massa sol, bad å go mat å dryck.. Vill dit nu.. :)

Viktor gick sedan ut å träffa några kompisar för å se matchen å jag fick ett trevligt samtal från mormor å morfar som undra om jag ville me ut å äta, självklart tackar jag inte nej till det. Lite vinbjudning hos mig först sedan gick vi till en libanesisk restaurang här i majorna som tydligen hade fått väldigt mycket beröm. Vi beställde en meny bestående av 12 smårätter och en grilltallrik med kyckling, fläskfilé å nån form av kebabaktigt. Det var faktiskt riktigt gott allting å det var kul att testa nåt nytt! Sjukt mycket mat bara så vi var helt proppmätta när vi var klara.. När jag kom hem var jag sjukt mätt å trött så jag somna rätt tidigt.. Och idag har det vart jobb 7.30 till 15.30 sedan åkte jag å morfar å röstade.. Trevligt trevligt trots att jag inte är så himla insatt just nu i detta europavalet så kände jag ändå att det var min plikt att rösta.. Där träffade jag även Janet å Linnéa, två barndomsvänner som jag inte träffat på väldigt länge. Å då berätta Janet att hon läste min blogg.. Så det var kul :) HEJ JANET ;) Man har ju verkligen ingen aning om vem som läser så det e ju kul å få reda på!

Jaja, nu ska Viktor laga mat till oss sedan ska vi nog hyra film.. myskväll ikväll igen me andra ord. Men de e ju alltid gött!

Annars har jag inget planerat i veckan.. Kommer la vara lika uttråkad somvanligt. Hur kan man vara så bitter på att ha sommarlov? haha..

Puss å kraaaaam


Fan va uttråkad jag är

Skitbra, jag har haft sommarlov i en dag å e redan uttråkad.. Det kan ju tyda på att jag inte har något liv överhuvudtaget,... :S Ringde precis min bakfulla syrra som låg hemma i sängen å knappt orkade prata.. Jävla apa, Natta du ska komma hem till mej nu.. Jag har inget att göra!!  Hon gav mig tipset att baka så får väl göra det då då.... Då har jag nåt å göra i typ en timma iallafall..  Blää.. sitter bara här hemma i min soffa! Kan inte ens shoppa för e fattig som bara den å måste spara pengar till Grekland nu ju :S Det suuuger...   Om det åtminstode kunde vara Värme ute så hade man ju kunnat sola å ha de gött men neeeeeeeeeeeeej då.. det e Juni å 10 fucking grader ute.. Ovanligt Sverige. Neee juste.

Bitter, Bitter, Bitter.. Nu ska jag baka tårta.. Over and out

Sommarlov!

Underbart, underbart, underbart!! Nu har jag sommarlov.. Har vart i skolan för sista gången den här terminen å haft en liten redovisning som gick bra.. Så himla skönt! Så nu e jag ledig till midsommar då jag börjar jobba... Åååh va jag ska njuta av ledigheten:)

I lördags hade vi hemma Viktors mamma, pappa, syster, moster och farmor på middag. Mycket trevligt och vi fick fina inflyttningspresenter me.. Jag stod självfallet för maten och det blev bruchetta till förrätt, alltså rostat ciabatta bröd med vitlök, olivolja, basilika, ruccola sallad, tomat och mozzarella.. Hur gott somhelst! Sen till varmrätt blev det potatissallad av svensk färskpotatis med spenatmix, rödlök, rädisor, tomat och äppelcidervinäger... Till det blev det ungsbakad lax med aubergine, tomat och lök.. Hur gott somhelst.. Till efterrrätt bjöds det på jordgubb/rabarberpaj med vaniljvisp. Alla var mätta och mycket belåtna efter så det blev ett bra betyg.

I söndags jobbade jag 7-21 så hann inte njuta så himlans mycket av solen tyvärr men igår var jag ute hela dagen på fiskebäcksbadet å solade me syrran å Emilia.. Hur härligt somhelst och jag brände mig lite överallt men det gillar jag :) Idag vill jag gå ut å äta me Viktor.. Så vi får hoppas att han vill de me! :) Måste ju ändå fira att jag är klar me mitt andra år i skolan och att detta är mitt sista sommarlov!

Jaja.. dags att slappa lite mer å kolla klart på tyra banks show! ;)

RSS 2.0