Go kväll igår..

Helt klart en lyckad kväll! Mycket trevligt med alla goa tjejer som var här igår... Kväll började hos mig me en go förfest med mycket skratt och roliga pratstunder.. Det blev en hel del cider, vin och drink drickande och tiden rusade iväg som alltid.. Det blev dags att åka in till stan och efter många om och men kom vi tillslut till Barsidan, tyvärr var det inte jätte kul där utan ganska lite folk å så (lönefredag??) Men som alltid avslutades kvällen på Park, där det var Queer night. Det var ju en speciell kväll med många speciella människor kan man ju säga :) Men det var kul å mycket dans å skratt! Tack tjejer för en grym kväll! Ni är underbara!

Skönt att jag mådde väldigt bra imorse faktiskt.. Gav mig upp å städade hela lägenheten, så nu är min fina lägenhet sig själv igen. Sedan var det tvätt på schemat å nu sitter jag bara här å tar det lugnt.. Ska snart köra mamma til Kungsbacka sen ska jag hem till mormor å sola i trädgården lite grann.. Helt underbart att värmen å solen har kommit!! Hoppas på att vi skulle grilla, hade vart såå gott. Ikväll så kanske vi skulle till Axel?  Hade vart trevligt med grillfest.. Å jag e ju inte den som tackar nej till mat direkt.. :) men vi får se hur det blir!

Imorgon ska jag å Viktor ut å sola i slottsskogen om de e härligt väder å sen ska vi åka en sväng till Freeport å se om vi hittar nåt skoj :) Myyspys. Älskar att vara ledig och älskar sol å värme!!

Nu ska jag hoppa in i duschen å sen e det dags att bege sig.. Puss å Kram 

imon har jag en tenta som förmodligen kommer gå åt skogen

Japp... så är det minsann. Pluggandet har dessa dagar inte gått vidare bra måste jag säga, känns som jag inte vet vad jag ska läsa på.. Kan inte tänka mig vad som kommer komma... Så jag tänkte att det kanske är lika bra att strunta i det å bara hoppas på att ett mirakel ska ske imon.. Typ att jag helt plötsligt får kunskap om allt som jag inte ens läst ännu..  Neemen.. ärligt talat så får det helt enkelt gå som det går. Får ju trots allt pengar imon, plus att det ska bli en mycket trevlig kväll så det får väga upp dagen!

Nu har jag precis kollat på Hjälp, jag är med i en Japansk TV-show.. haha, fy fan vilket meningslöst program ändå.. Men ändå så skrattar man ju en del, så det kanske e rätt bra trots allt? jaja, nu är det Grannfejden.. Varför är det så jävla dåliga program på torsdagar?

Imon blir det heldag i skolan.. Vilket jag inte ser fram emot. Hade ju hellre gått ute i solen å shoppat lite å gjort iordning lite här hemma... men,men. Så kan det vara ibland.

Frågan är vad jag ska ha på mig imon????? Hmmmm.. Svårt,svårt,svårt.. Funderar på klänningen från Gina i skinn imitation!? Guud va kul att få göra iordning sig å ta på sig nåt kul å gå ut i klackar.. Känns som jag suttit hemma å gått runt i tråkiga kläder i all evighet nu så det passar sig perfekt nu.. Kommer bli så kul me alla söta tjejer! Kommer garanterat att bli mycket skratt, mycket roliga och intressanda diskussioner, mycket fyllesnack å massa alkohol.. Det gillar vi! :)

Idag fyller sötegöte Cissi 21 år! Grattis gumman!

Nåväl Ses imon.. Sov nu så gott inatt. Puss å Kram

En mulen onsdag morgon

Har precis ätit frukost å sitter å väntar på att Nadia ska komma hit.. Vi ska nämnligen ut å köpa lite blommor/växter till min lägenhet.. Som jag ska få av henne i inflyttningspresent.. En bra idé tycker jag! Sedan måste jag verkligen hem å plugga inför tentan på fredag.. Skulle ju plugga igår, vilket jag också gjorde en hel del men det gick inte så bra ändå :S Kan verkligen ingenting ännu.. Så får hoppas på mirakel nu om jag ska klara den på fredag :P

Igår så åkte jag å mormor till provskor.. Fastän jag egentligen inte har några pengar att lägga på sånt nu!! Hittade verkligen jätte mycke fina men fastande för ett par brun/beiga med remmar och kilklack, jättefina! Tur att man får pengar på fredag asså för nu vågar jag inte ens gå in å kolla vad jag har på kontot! Sedan åkte jag hem för att plugga lite.. Gjorde även god middag me hamburgare å pommes till älsklingen kom hem från jobbet. Hann även baka chokladmuffins toppade me grädde å färska jordgubbar. Mums!

Idag är det alltså på tiden att jag tar tag i pluggandet.. Måste,måste,måste.. Men det är ju såå tråkigt! Iofs kan jag ju inte göra nåt annat kul ändå eftersom jag inte har några pengar.. så det är ju lite positivt ändå. :) Imorgon blire ännu mera plugg sedan ska jag gå sista gången på ridgruppen å sen ska vi ha en sista träning för säsongen.. Det ska bli skönt me lite uppehåll å tid att tänka igenom allt...

På Fredag blir det trevligt! Förhoppningsvis iallafall.. :)  Puss på er


Kvar i Elitserien

Precis som de flesta trott spelar vi fortfarande kvar i Elitserien nästa år med efter gårdagens vinst mot Sävsjö. Vi vann denna gång me 31-19 vilket var skönt. Vi gjorde en mindre bra förta halvlek men i andra tog vi tag i det och visade att vi var det bättre laget. De som utmärkte sig igår var helt klart Elin som fick matchens lirare.. Även Jessica var bra å Johanna i andra halvlek..  Helt klart en go seger och avslutning på säsongen!

Det roligaste var däremot vägen hem.. Vi pratade om mat å sex hela vägen hem från Sävsjö vilket var väldigt intressant och kul :P Som M-L uttryckte det: "Tänk va underbart om man bara kunde äta å äta utan att bli mätt eller gå upp i vikt" :) Riktigt givande diskussioner med många skratt fick vi iallafall...

Idag har jag vart i skolan hela dagen å nu är jag ledig tisdag, onsdag å torsdag för att plugga inför tentan på fredag.. Seegt.. Har inte pluggat något över huvud taget ännu så vi får se hur det går..

Idag ringde Carro mig å berättade en rolig nyhet... Kul att höra ifrån henne för det var alldeles för länge sedan nu tyvärr :( Nu måste vi ses snart!!

Nee.. dags att kolla lite på Tyra Banks show..! Sen ikväll ska jag bara ta det luugnt! Underbart att inte ha träning för en gångs skull!  Puss på er

Härlig dag

Idag kommer att bli en härlig dag, det känner jag på mig. Sitter här å kollar på tv å väntar på att Nadia å Emilia ska komma hit! Vi ska gå ut å mysa lite i slotsskogen sen ska vi träffa mamma, mormor å Natta å käka lunch.. Mys! Mamma frågade nämnligen mig igår om jag ville bli bjuden pöå lunch idag som namnsdagspresent.. En bra idé tycker jag allt. Det gör ju inte saken värre att det är strålande sol ute heller :)

Nu är kakelgubben här å fixar det sista me kaklet i köket... Det blir så fint!! Så nu är det bara badrumsskåpet kvar som ska fixas sen är det färdigt! Skönt..

Igår var det en okej dag.. Först var det skola för att göra klart en uppgift.. Sedan åkte jag å Ida iväg för att vara me på våran ridgrupp.. Linda kände sig lite dålig så hon gick hem ;) Vi var inte jätte laddade direkt med tanke på att vi hellre ville vara lediga igår å sitta i solen å äta glass.. men,men. Väl där så var det bra ändå.. Dom e ju så underbara barnen å jag börjar bli fri från min hästrädsla.. Klappade den massa gånger å allt ju :P
Sedan var det träningsdags.. En jätterolig träning där vi spelade 9m mot 6m i minihandboll, fotboll å vanlig handboll.. Vi vann iallafall på fotbollen å handbollen.. å jag var vänster6 på handbollen.. det var ju sjukt kul!! Sedan kom jag hem å då hade älsklingen gjort god middag till mig! Myspys.

Förresten så vann vi mot Sävsjö i onsdags.. med 34-23. Precis som jag trodde hade vi inga problem.. Vi tog greppet direkt å ledde me 10-3.. 18-8 i halvlek om jag minns rätt å sedan ledde vi som mest me 15 bollar.. Släppte lite i slutet men det var aldrig någon fara. Jessica storspelade i målet.. Annars var alla duktiga.. Karin, Frida, Sofia för att nämna några.. Tror inte vi kommer ha några problem på söndag heller, trots att det säkert kommer bli svårare att spela mot dom borta..

Nu kommer snart Nadia å Emilia så ska vi ut å kolla på djuren.. :)  Puss på er

Snart klart!

Nu är det snart klart med det mesta här i lägenheten! Idag har de rivit det gamla kaklet i köket å imon får vi det nya... :) Har satt upp gardiner, fått in alla kläder å en del skor i garderoberna och fått upp de mesta av alla möbler.Igår fick vi äntligen ner alla kartonger å grejjer till källarn. Känns så skönt att det äntligen börjar likna nåt.. Vilket även innebär att det snart blir dags för inflyttningsfest! :)

Tänkte att jag skulle hinna me å skriva några rader innan det är dags för att städa alla golv! Har precis lagat mat å nu sitter jag än en gång å käkar godis i soffan.. Börjar faktiskt bli väldigt trött på godis nu men nån måste ju äta upp det :P Vart på riksgymnasiet för rörelsehindrade idag å intervjuat elever som går där på skolan.. Det var faktiskt kul och intressant. Imorgon ska vi vara i skolan å komma på ett rollspel som vi ska framföra på måndag! Kul!! :)

Ikväll är det dags för kvalmatch.. Vi spelar mot Sävsjö klockan 19 i Önneredshallen. Jag tror inte att vi kommer ha några problem att ta dom om vi spelar så som vi gjort det senaste. Med tanke på att vi vann å spelade riktigt bra mot Västerås och att vi vann mot Kropps förra veckan med 45-25 känns det som att vi inte ska behöva vara oroliga.. Bara att lira vårt spel så kommer vi vinna! Kom å kolla! :)

Nu är det snart Maj.. Vilket betyder att det snart är sommar! Heeelt underbart verkligen. Vill bara ha Sommarlov nu.. Gå runt i härliga klänningar å fina skor.. Ligga i bikini å sola på dagarna å sitta ute på nån uteservering på kvällen å dricka gott.. Vill ha sommar nu.

Puss

Flyttat :)

Nu sitter jag hemma i våran nya lägenhet å har äntligen fått iordning mitt internet.. Lägenheten börjar verkligen likna nåt nu men det står fortfarande flyttkartonger å grejjer överallt... Har jobbat hela helgen så har inte hunnit göra mycket.. Nu ska jag stryka mina gardiner å hänga upp å Viktor håller på att skruva ihop tv bänken.. Nu ska vi bara fixa me sladden till TVn me för det e inge kul att vara utan!! Gud va mycke de e å göra.. Har iallafall fått in mina kläder å skor i garderoben å ja, de fick faktiskt plats, men det var precis..:S   Känns lite konstigt att sova i våran nya fina säng.. men ändå känns det väldigt bra! :)

Idag har vi storhandlat!! :)Grymt kul.. Så nu e skafferiet å kyl å frys fyllt till max.. Ikväll ska vi äta god Tacos!

Jaja.. får väl fortsätta grejja här nu! Puss på er


Gratis är gott

Sitter här hemma nyss hemkommen efter en heldag med flytt å Ikea... Har äntligen flyttat mestadelen av alla mina prylar, hämtat soffa, min fotölj å vart på Ikea å köpt säng, soffbord, matta, matsalsbord å massa mer. Många kronor fattigare men med ett nytt å underbart hem! :) Imorgon blir det ytterligare en heldag där..

Sitter för tillfället inne på Gratisbio.se å kämpar ihop poäng.. För er som inte vet vad det är för hemsida så är det nämnligen så att man kan samla ihop poäng på olika sätt.. Tillexempel genom att besöka vissa hemsidor, delta i undersökningar å tävlingar med mera.. När man samlat ihop till ett visst antal poäng kan man byta ut dessa mot presentkort på tillexempel Bio, H&M med mera.. Finurligt tycker jag! Så nu hoppas jag att jag ska lyckas få ihop till någe fint ;) www.gratisbio.se


(K)


idag blir en bra dag

idag ska jag hämta min underbara soffa! :) Äntligen ska vi börja flytta in massa saker i lägenheten! Igår började jag sätta in alla våra köksprylar i skåpen.. det blev såå fint me alla tallrikar å glas å allt! Sedan åkte jag å Viktor till Ikea igen å handlade massa gardinstänger, gardiner, lampor å lite annat smått.. Vi bestämde oss även för ensäng vi ska köpa, soffbord å vå olika hyllor.. vi ska dit senare idag å beställa hem allting tills imon förhoppningsvis! Då är det ju i princip klart för att flytta in :)

Jag försöker övertala Viktor att jag ska få ha en liten skohylla i sovrummet... Inte direkt som den jag haft innan i mitt rum me typ femtio par utan en liten me bara de allra finaste skorna.. Har inte riktigt lyckats övertala honom ännu men e på god väg.. Tror att han kommer ge me sig snart å jag menar, vad vore egentligen mitt hem utan en skohylla... Det skulle inte alls kännas som hemma!

I helgen är det Påsk å då ska alla hem till mormor å äta middag å ha det mysigt.. Men inte jag inte, jag ska jobba hela hegen.. Lördag 13-21.30 å Söndag 7-21... Jobbigt men ändå skönt att säkra inkomsten lite granna för Maj när jag bara får halvt studiemedel..

Snart är det verkligen sommar... nu ska vårvärmen komma å det är inte många veckor kvar i skolan.. Känns ju bara helt underbart! Tyvärr så måste jag i dagsläget lägga alla pengar på lägenheten, vilket iofs är kul men dock inga pengar över för vårshopping :( Kan ju tyvärr inte sluta å tänka på de underbaraste vackraste skorna jag hittade för några dagar sedan.. men... får helt enkelt inse att jag måste klara mig utan dom, hur svårt det än kan verka..

Nu ska jag åka.. Ha en underbar dag mina vänner

Flytt snaart

Nu har jag påsklov vilket känns riktigt underbart! Är ledig tills på onsdag vilket är väldigt bra eftersom det är massa å göra inför flytten å allt! Nu är vi klara med de mesta renoveringen.. Har fått nya tapeter, nytt golv, nytt kök, ny spis... Så nu kommer dom nästa vecka å byter kakel i köket å me nytt badrumsskåp sen e det klart me renoveringen,..:) Det blir så himla fint å mysigt! Nu ska jag åka till lägenheten å städa lite sen ska jag börja köra dit alla mina flyttlådor.. I eftermiddag ska jag å Älsklingen till Ikea å bestämma oss för vilken säng vi vill ha å köpa massa annat! Sen imorgon ska vi hämta vår fina soffa också! :) Så himla kul det ska bli att äntligen flytta in till vår fina lägenhet! Sen blir det självklart inflyttningsfest snart me :) Åååh längtar!! Ska bli såå roligt att åka å storhandla för första gången me.. när man ska köpa allt ifrån kryddor till mjöl å bakgrejjer (som jag verkligen måste ha!!) å all god mat..   Nu ska jag åka me min nya fina dammsugare å städa.. Chao! 

Sjuk

Usch.. Jag är sjuk. Sov knappt nåt inatt eftersom mitt huvud känns hundra gånger större än vanligt och jag har ont i hela kroppen. Vill verkligen inte vara sjuk nu.. vill vara i lägenheten å fixa å grejja! Men nej då, får vara hemma å ligga i sängen utan förmågan att knappt kunna röra sig överhuvudtaget. Tur at man har en sån snäll mamma å mormor å morfar som har hjälpt oss att sätta upp våra nya fina tapeter i hela lägenheten! Dom är där nu me å fixar det sista.. :) Det blir såå fint så. Imorgon får vi köket renoverat å sen ska vi bara lägga nytt golv å sedan är det dags att flytta! Det ska bli så kul å lägenheten blir så fin å mysig så!

Nu ska jag lägga mig i sängen å tycka synd om mig själv lite till.. Får se om jag orkar ta mig till lägenheten senare för å se slutresultatet av tapetseringen...

Puss

RSS 2.0