Vill resa bort!!

Vill verkligen resa när säsongen e över.... Spelar ingen roll vart egentligen.. har kollat flyg till Bangkok, Kina, New york, Barcelona m.m å de e ju svinbilligt att åka i april typ..! Hade vart underbart. Skulle gärna kunna tänka mig en sista minuten nånstans också.. vill bara komma bort å få sol å värme!! Hoppas,hoppas

Har iofs bokat resa till sommarn redan.. Åker iväg den 9 Juli 2 veckor till Grekland och ön Karpathos.. det e jag, älsklingen, mamma, natta, nadia, henke å lilla emilia som ska åka...Ser så himla mysigt å härligt ut men känner att jag inte kan vänta ända tills dess.. vill åka snart!

Mamma å dom åker ju till Venezuela snart så det gör ju inte saken bättre att jag måste stanna här hemma å världens tråkigaste väder.. :( Usch

Och hur ser resten av veckan å helgen ut då...  Ikväll ska jag träna å sen efter det ska vi ha snack å genomgång inför matchen mot Heid på Måndag.. :S nervöst! 
Imorgon har jag ett tråkigt seminarium på förmiddagen å sedan ska jag hem å plugga inför tentan på Lördag.. Ska väl antagligen träffa älsklingen också. På lördag blire träning klockan 9, sedan ska mamma ha kalas så de blir lite go midda å tårta här hemma sedan på kvällen får jag se.. kanske blir hem till N en sväng, får se.. men dock ingen alkohol eftersom de e match på måndag! På söndag ska jag nog bara ta det lugnt.. Inge inplanerat så får väl se vad som händer.

Inte någon jätterolig helg men känns skönt att bli av me tentan vilket kommer innebära min sista tenta (förutom en hemtenta) på typ flera månader! Underbart! Ska jag ta å bli människa igen då kanske?

Idag köpte jag en fotbollströja å ett par shorts som jag ska skicka till mitt å Viktors fadderbarn.. :) Han kan nog vara världens sötaste asså..!

nåväl.. får väl fortsätta me pluggandet igen.. :(



Bjuder på en skön bild på några grymma brudar!

Borde plugga men fastnade på Ellos

Fanfanfan... orkar inte me att plugga till den jävla ortopeditentan på Lördag :(:( Gaaah.. Känns som att jag aldrig kommer klara den! Är typ en miljon papper och fattar inte ens hälften.. Perfusionstryck hit och hemipelvektomi dit?? Borde jag fatta det där!?!?  Blir så trött på skiten.. Vill hellre dra till stan å kolla i lite affärer, kanske köpa ett par nya skor och födelsedagspresent till mamma..

Råkade visst fastna lite på ellos och råkade visst beställa hem lite nya grejjer...hehe.. Gjorde mig lite gladare iallafall. Sjukt billigt köpte jag lite basic saker typ nåra tröjor, nåra bh:s å sånt, plus lite "flytta hemifrån grejjer" som påslakanset för 40:- och en vas för 25:-.. :P

 
 Svart å vit tröja 29:- styck... Löjligt billigt ju!?

 25:-  85% rabatt.. haha.. helt sjukt




Nåväl.. måste väl plugga nu trots allt :(:(:( Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.



Lite bilder på mina senaste fynd

Jahaa... då var ännu en skoldag avslutad. Idag hade vi föreläsning om energibesparande arbetsmetoder inom arbetsterapi.. :S Kändes typ väldigt logiskt men det kanske gav nåt trots allt, jag vet faktiskt inte. Snart ska jag iväg till träningen, efter det ska jag å viktor jogga hem, kolla handboll å laga nån mysig middag! Självklart missar jag inte topmodel heller ;)

Allt känns rätt kul igen faktiskt..Handbollen å allt har gett mig en bra känsla.  Dock inne i en period där jag e sjukt trött på skolan. Känner att jag vill resa bort.. kanske blire nån resa efter säsongen.. sådär i april nångång! Kina?? eller hur blir det Ina :D

Finns det nåt kul å skriva mer då.. ? Skrev jag att jag i fredags var på Freeport me mormor å köpte två finfina sommar klänningar på Mango och en snygg kavaj från Inwear..
Lägger även upp bild på nya jackan som jag lovat.










Rea är ju bra.. :)

So long.


En lååång bussresa hem ifrån Avesta

Sitter just nu på bussen hem ifrån Avesta.. Har spelat min första match me mitt nya lag Önnered och min första elitseriematch nånsin. Vi spela inte jättebra, lågh under mesta delen utav matchen men gick tillslut förbi och vann me 23-22!! Så skönt.. Viktiga poäng! Det gick bra för mig,, trots att jag inte var säker på att jag skulle kunna spela med mina äckliga skavsår på hälarna.. men jag stod ut, trots att det gjorde ont som bara den. 4 mål och matchens lirare.. kändes väldiugt skönt att få en bra start i nya laget.. :) plus att GT ringde för en intervju, det var roligt.. fastän lite svåra frågor.. får se imon va de tar me.. hehe

Nu väntas en lång resa hem igen.. Är väl hemma sent så missar tyvärr reunion me Kärra laget.. :( Det e tråkigt eftersom man så sällan ses längre.. men,men. Får ses snart ändå!!

Imorgon har jag dumt nog tackat jag till jobb.. :S Är så dålig på att tacka nej.. Men det e ju skönt när pengarna kommer sen. Segt bara att börja jobba kvart i sju när vi kommer hem så sent.. Viktor har ändå match i malmö imon så han e borta hela dagen.. Får la se va jag hittar på imon eftermiddag... Plugg borde ju vara det enda alternativet..

jaja.. sitter å lyssnar på matchen mellan Sverige-Frankrike nu men det går ju mindre bra.. :S jaja.. dom kanske kommer igen!

Nu ska jag vila lite å lyssna klart på matchen.. hoppas att jag somnar sen så tiden går lite fortare.

Puss å Kram

Längtar till sommarn

Sitter hemma å e bitter på regn och rusk och känner att jag verkligen längtar ihjäl mig till våren, sommarn och sol, värme och fina somriga kläder! Är så trött på stora jackor, tråkiga skor och fula koftor.. Vill ha klänning och barbent med öppna skor!!

Idag är en tråkig dag... sitter bara hemma å gör ingenting fastän jag vet att jag borde plugga till ortopedi tentan nästa lördag :S Vill inte.. det e för jävla tråkigt! Funderade precis på att gå in å shoppa lite kläder online eftersom jag fått studiebidrag och lönen kommer imon.. men ack, ack kunde inte hitta nåt alls jag ville ha!! Sicken chock.. :S Hittade ett par grymt snygga skor på forever21 men det var allt jag hittade också så var inte värt att beställa med tanke på fraktkostnad å allt.. :(  När inte ens shopping känns kul är man fan deprimerad...

Ikväll blire träning igen, tydligen spel mot pojkar 92 eller liknande.. lite nervös men hoppas det blir roligt och att det går bra.. Ska la få info om hur det går med övergångar och så vidare också så hoppas på det bästa..! Sedan ikväll 20:30 ska jag självklart kolla på grymme matchen Sverige-Kroatien.. Kommer bli en grym match och hoppas att Sverige kan hålla jämt med kroaterna trots publiktrycket..

nee.. nu får jag ta tag i mitt liv... å göra nåt.. vad? 

Fy vilket tråkigt inlägg... Sorry.. ska försöka skriva något roligare imorgon!

Puss å Kram

 Vill ha sommar

Lite om helgen...

Ojoj.. har inte haft någon tid alls att blogga som jag lovat under helgen.. så här kommer en resumé.

Fredag:
Gick upp i tid för att göra iordning mig för att ¨åka till Borås för Nadias examen. En trevlig tillställning och är så glad för hennes skull att hon äntligen är klar med sin utbildning. :) Dock hände en pinsam sak!!! Det satt en tjej på raden framför mig som hade ett långt blont hårstrå på jackan.. tyckte de va störande och tänkte vara snäll att ta bort det för henne.. Det visade sig dock att håret satt fast!! ajaj... jag å syrran brast ut i ett asgarv men tjejen vågade inte vända sig om.. :S
Därefter åkte vi hem till Nadia för en god buffé me massa släkt och vänner. Fick åka iväg en sväng för att hämta Viktor efter träningen + kolla på Önnered-Kropps.. Önnered vann me nåra bollar.. Åkte tillbaks hem till N å satt där å tjöta å käka tårta innan det var dags för sängen.

Lördag:
Gick upp klockan 7 för att plugga lite,lite inför tentan som jag inte pluggat i princip något till... Kändes meningslöst att ens åka dit å göra den men 9 satt jag trots allt i tentasalen.. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde.. (dock inte bra för det) men vi får se hur det går. I och med den tentan innebar det att jag nu har gjort klart halva min utbildning och nu påbörjat termin 4!
Kom hem vid 10 och jag å mamma åkte in till stan för lite shopping och en god lunch. Jag köpte en grymt snygg jacka och en härlig vår scarf.. bild kommer snart. Lunchade sedan på en grekisk restaurang, Paros. GottGott
Kom hem och det var dags att börja göra sig iordning för 80-tals fest. Tog me mig vanliga kläder utifall att det blev utgång.. :P och det blev det ju.. så kände inte att jag ville visa mig sådär offentligt.. trots att de flesta utav tjejerna gick ut i sina snygga 80-tals outfits.. heh. Go förfest hos M sedan drog vi till Rosen eller vad dom nu kallar det.. inte riktigt min stil men,men.. Där mötte vi upp J och M och hamnade tillslut på Park. Mycket trevlig kväll, trots att jag va trött... Träffade massa roliga och trevliga människor så det var lyckat.

Söndag:
Väcktes tidigt utav N som ville att jag skulle me å kolla på några olika hustomter i Onsala som planerar att köpa.. Åkte me å hade en trevlig dag me Burger King och trevligt sällskap. Jobbet klockan 15-21 och kom hem till min Älskling som var hemma å väntade på mig. Vi tog ett långt och mysigt bad innan vi gick å la oss.

Måndag:
Skola och ny kurs började. krångligt kursnamn: "Evidensbaserad arbetsterapi blabla för personer med fysiska funktionshinder" eller nåt liknande :S hehe.. fick iallafall våra praktikplatser och jag hamnade på geriatrisk rehabavdelning på Högsbo. Geriatrik var kanske inte mitt första hands val men det var antingen det eller Borås eller Vänersborg så jag e nöjd! Nära å bra.  Sedan åkte jag å träna me mitt eventuella nya lag. :) Det gick bra och det var roligt trots att jag trodde att jag skulle dö eftersom jag inte tränat på fyra veckor i princip. haha.. Sjukt tuff träning men jag klarade det :P Sedan åkte jag å viktor hem å bara hade en mysig kväll.

Tisdag:
Skola hela dagen och nu e det snart dags för träning.


Resten av veckan händer inte mcyket mer än skola å träning.. I helgen ska sandra ha födelsedags/avskeds party på fredagen och på lördagen ska vi ha reunion me gamla kärra laget.. Kul Kul.. men vi får se hur de blir me allt.

Bjuder på lite bilder från helgen!

syrran å jag

söta storasyster

 snygg 80tals outfit

snygga brudar

sött

 Almir å jag på park, nyktert?

Puuh en sån dag..

Igår efter att jag vart ute å prungit satt jag hemma å pluggade hela kvällen.. Förutom att jag självklart tog en paus under Top Model :) 

Gick upp hur tidigt somhelst och åkte till skolan för en timmes föreläsning om vuxenhabilitering. Helt okej föreläsning men känner mej totalt omotiverad just nu och veet att det inte finns någon chans i världen att jag klarar tentan på lördag eftersom jag inte kan NÅNTING och eftersom jag inte kan plugga nåt imon :(  jaja.. strunt samma!
Efter det var det redovisningar fram till lunch, det gick bra.. har slutat vara nervös inför sånt.. vet inte varför men känner absolut ingenting inför att redovisa å så.. inte ens nu när vi var med sjukgymnasterna me.. så det e ju skönt.. :P

Åkte hem efter lunch, bakade en kaka snabbt och lätt (är ju så jävla sötsugen hela tiden) pluggade lite och sedan körde mamma mig till jobbet... Sen jobbade vi som bara den.. Mycket att göra idag.. och jag slutade 21.30 så kom morfar och hämtade mig.. Nu är jag så trött att jag inte ens orkar ta mig ifrån datorn till sängen..

Imorgon blir en mysig dag.. Åker iväg till Borås på förmiddagen för att fira N när hon tar examen från sjuksköterskeprogrammet :) Hon e så duktigt.. Inte klokt att hon på 4 år läst klart tre år till syrra och fått världens underbaraste lilla flicka och vart mammaledig och allt! Hon e grym på alla sätt!

Sedan åker vi hem till N, H och E och får massa god mat och tårta.. :) Sedan ska jag åka iväg en stund från firandet för att kolla på Önnered-Kropps.. Sen bär det tillbaka till firandet innan det e dags att gå hem å sova inför tentan klockan 9 på lördag morgon.. :S Som jag ändå inte kommer klara, känns väl sådär kul att ens åka dit.. men får la göra det..

Sen på lördag kväll blire 80-tals partajj hos M och på söndag blire lite jogging på förmiddag innan jag ska jobba på kvällen.. Fullspäckat schema med andra ord.

På Måndag blir en mycket rolig och spännande dag! Först får vi reda på våra praktikplatser.. Sen på kvällen händer en annan kul sak.. Fast är lite nervös :S:S

jaja.. Lägger upp bild i helgen på outfits fredag och lördag..

Puss och God natt alla underbara

 Världens sötaste systerdotter! Emilia (L)


JAG ÄLSKAR SKOR! :)

 Mina underbara

 ett litet gömställe

ett litet gömställe till



Som ni kanske förstår har jag ett visst intresse i skor! :) hehe... Det e sååå kul me skor och det finns så mycket underbara härliga söta små skor.. kan inte få nog!
Lite annat jag har en heeeel del utav är jackor, bikinis, jeans och väskor.. Bara lite shopaholic eller!? :S

Igår hände en väldigt rolig sak mig... kommer inte avslöja det riktigt än men kan ju säga som så att jag kanske inte behöver ligga hemma och bli fet trots allt :P

Idag har jag vart i skolan på föreläsning om polio.. Skit tråkigt men skönt att jag fick sluta tidigare, en föreläsning blev inställd så skulle egentligen sluta 4!!  :)  Nu e jag trött och mätt efter att ha mölat i mig en riktigt god pastasallad. Ska vara duktig idag och gå ut å jogga lite sen ska jag plugga hela eftermiddagen och kvällen..seegt.

Imorgon ska jag till skolan och ha redovisning och sen ska jag jobba på kvällen.. sjukt tråkig dag men får se framåt mot löningen.

Just det, glömde ju att berätta om min sköna spa-behandling..! Va underbart.. fick massage och inpackning på hela kroppen innan jag blev inplastad om invirad i ett stort varmt täcke, där fick jag ligga samtidigt som jag fick ansiktsmassage/behandling/inpackning.. hur skönt somhelst. Sen var det en halvtimmes jacuzzi bad med god frukt. Lyxigt! Vet inte om jag känner mig så slimmad ändå direkt.. haha..

Nu får jag sätta igång att ta på mig träningskläder och ge mig ut...                     so long!

Mina senaste fynd!



Vad tror ni att jag gjorde igår.. Joo.. självklart tränade jag INTE. 
Va hemma å tog det lugnt, tog ett bad och kollade på det nya programmet Lipstick Jungle.
Det var ganska bra men ingen wow känsla direkt.. men det kanske blir bättre om ett tag.
Sedan var det självklart Prison Break som gällde.. Det är ju bara så spännande!!
Men känns som att man bara hoppas att dom ska lyckas snart så att det kan få ett slut. :S

Idag ska jag plugga hela förmiddagen.. måste verkligen försöka läsa lite på rehabmedicinen..
 men fyyy va tråkigt det är.. typ en miljon sidor också.. :S 
Får glädja mig att jag ska ju trots allt på spa i eftermiddag å gotta mig!

Här kommer lite bilder på mina senaste fynd efter julrean :)
             
                        Prickigt linne som jag köpte på outlet på järntorget                 
                      Svart skinnjacka Mexx
   
          Svart klänning från Gina

Svart/Vit klänning från Mango


       
                                                                                                                 
                                                                                                             
                                                                                         
                                                                                                                


Varför?

Varför är jag så fruktansvärt oteknisk? Fattar ju INGENTING när det gäller datorer.. :S  Visste inte om att jag hade kvar denna blogg men tydligen så.. Funderar iofs fortfarande på om bloggandet verkligen e nåt för mig.. Jag har ju ingen diciplin att skriva ofta om massa kul som händer. Men jag trotsar C:s ord "Säg inte att du ska skaffa dej en blogg" och ger mig än en gång ut i bloggträsket.

Idag är en grymt seg dag. Sov hos Älsklingen igår, gick upp tidigt som attan och började skolan vid 8:30. Hade föreläsning om Rehabiliteringsmedicin till tre, fruktansvärt jävla tråkigt! Satt och halvsov hela dagen, antar att tentan på lördag kommer gå åt... men,men. Orkar inte bry mig om det just nu,
Gick i ösregnet och tog vagnen hem men stannade och sola på vägen.. Skönt! Känner mig så blek och tråkig just nu så det e skönt att få lite färg på kroppen!  Plus att alla i min kära familj ska resa bort snart, UTOM JAG! :(  N, H och E ska till Teneriffa och Mamma och N ska till Venezuela.. Om det inte vore för att jag hade praktik just då hade jag följt med.

Sitter här och tänker att jag borde träna idag eftersom jag numera är en slapp soffpotatis :S Men orkar jag verkligen det? haha.. ne, antagligen inte.

Och Ja, jag har slutat me handbollen... Just nu känns det rätt okej, har ändå så sjukt mkt i skolan nu så ¨har ju äntligen tid att plugga lite :) Får väl se vad som händer i framtiden... men just nu känner jag för att bli en sån tjej som hänger på gymmet å går på massa roliga pass me snygga träningskläder! Som om det kommer ske liksom! haha.. man kan ju drömma om att man har den diciplinen.

Imorgon ska jag på SPA! Ska bli sjukt kul å testa den detox-behandlingen jag har bokat in. Måste utnyttna mitt presentkort och 1300:- för en behandling måste ju ge resultat! "Den ultimata cellulitbehandligen" sägs det, haha.. Hoppas på det bästa! Ska börja unna mig sånt kul nu när jag slutat me handbollen å allt, ska nog fixa naglarna me snart!

På Fredag tar N examen och blir färdig sjuksköterska, så stolt över henne! Världens bästa syrra kan ju inte bli annat än just världens bästa syrra.. hö hö

På Lördag fyller M år och då ska hon ha 80-tals fest.. Ska bli skoj! Har inte riktigt bestämt outfit än men lovar att lägga upp bild när jag e iordninggjord! :) haha.. ska bli kul att se hur fula alla kommer att vara

Här kommer lite jag tycker e värt att satsa på i vår!


Skyhöga klackar! Dessa grymt snygga skorna
 från Nelly, 399:-!!
                                                       Blommigt och färgglatt! Denna klänningen  
                                                                                         från  forever21 är ursöt!

                            

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0