Nytt i skohyllan

Precis som jag trodde dröjde det inte länge förens jag hittade min shoppinglust igen.. :) Gick nämnligen in på Nelly idag.. som alltid.. och fick se att de sänkt priset på ett av alla de fina paren som jag velat ha, sedan fick jag se att idag var sista dagen att beställa för att få fri frakt! Så jag hade egentligen inget annat val än att beställa dom!


Visst är dom snygga! Tänker mig till ett par bruna ben och bruna fötter med en vit linneklänning en varm sommardag i Juli...!! Helt underbart! Så nu är jag lycklig igen.... Vågar inte ens tänka på när sommarskorna kommer in på Nelly.. :S  men,men.. det finns ju större bekymmer i världen.

Idag var jag på praktiken utan att göra någonting alls.. fick gå hem vid lunch, hade inge å göra plus att jag hade ont i örat av nån konstig anledning... Känner mig typ helt övertrött och är så otroligt glad att det är helg! Ikväll ska jag å älsklingen bara vara hemma hos honom å mysa! Skönt :)

Härligt väder idag! Har dock svårt att känna mig glad över solen när det trots allt är så kallt ute.. Kan det inte bli vår nu? Typ iallafall 10 grader nånting så man kan känna att sommarn börjar närma sig lite grann iallafall...

Vad jag vill shoppa just nu är: Ett par nya fina solbrillor till soliga vårdagar!!, Ett par fina tygskor, Ett par ljusa jeans, Nån fin blommig kofta och den söta jackan från Lindex som är så fin :)







Nu ska jag ta de lite lugnt innan träningen...

P&K

Benjamin Buttons otroliga liv

Hejhejhej.. Har precis kommit hem efter att ha vart på bio å sett Benjamin buttons otroliga liv... Den var helt underbar!! Helt klart en av de bästa filmerna jag sett i hela mitt liv... de nästan 3 timmarna gick hur fort somhelst.. Trots att jag storböla i minst 40 minuter i slutet! Helt enkelt en otrolig film som jag kan rekommendera!

Annars har jag idag vart på ortopeden igen på förmiddagen... Eftermiddagen blev lite segare dock med en jätte lång lunch.. Lite fika ifrån pressbyrån i väntan på träff me vår handledare.. sedan var det lite hjälpmedelgrejjer som det kändes som jag redan kunde rätt väl.. men,men... Avdelningen är fortfarande stängd och kommer inte kunna vara där förens tidigast måndag.. sjukt segt eftersom man vill sätta igång me sitt arbete som jag ska redovisa snart å då måste jag ju ha Patienter!! :S Imorgon har vi heldag med rullstolsutprovning och på fredag vet jag inte riktigt vad som händer!

Efter dagen på Sahlgrenska var slut åkte jag in till stan för å träffa natta.. vi gick runt å kollade lite, men hittade tyvärr ingenting alls! Så bestämde oss för å gå på bio istället. Mormor å morfar följde också me så det var ju trevligt...

Nu ska jag snart sova eftersom jag e helt slut efter en lång dag med en lång tids bölande... :)

I helgen ska jag spela matcher då somsagt plus att jag ska ta me viktor å kolla på en lägenhet också..!

Är inte alls sugen på att shoppa just nu.. hittar inget jag vill ha!! herregud vad chockerande men det är faktiskt sant! Inte ens ett par skor känner jag för just nu... :S:S Är jag sjuk!? Jag blir nog frisk snart nog att kunna slösa även denna månadslönen på nåt kul!

Dags att dra sig mot sängen... Pussis

Lite bilder från helgen

Hejhejheeej... Idag har jag vart på ortopeden eftersom det fortfarande är magsjuka på våran avdelning, det var intressant och det känns som att alla avdelningar är mer givande än geriatriken. Fick en semla till fikat som chefen hade bakat till alla och den var himlans god! Sedan käkade vi lunch ihop alla studenter och efter det fick vi gå hem.. skönt att sluta lite tidigare! Imorgon ska vi vara på ortopeden igen och på torsdag har vi en heldag med rullstolsutprivningar och anpassningar å sånt.. Jippie! eller nåt...

Ikväll ska jag iväg å träna och efter det ska jag hem till morfar på kalas.. alltid gott me smörgåstårta och annat smarrigt som mormor fixat ;) resten av veckan består inte av nåt kul alls.... Känns inte som jag har nåt kul att skriva om. Skönt är det dock att man får både lön och studiebidrag imon! Fick mer lön än jag räknat me också så det var ju underbart..kanske det blir ett par fina skor eller lite mysiga vårkläder trots allt :)

Verka som vi var rätt så på örat i fredags trots allt vissa av oss eftersom vi verkar ha missat en hel del som hänt på park när vi var där.. :) men,men.. kul hade vi iallafall!!

Dags att vila lite innan träningen.. so long!















Mycket sköna bilder på mycket sköna människor!

Lite om helgen

Vilken kväll det blev i fredags! :) Hur trevligt somhelst... Började me att vi tjejer satt hos mig å drack å tjöta en massa innan killarna kom.. Alkoholen gick åt minsann och mot midnatt var vi alla ganska på örat om man säger så.. Nästan alla iallafall.. hehe. Vet inte hur många flak öl å cider, hur många vinflaskor å hur många liter sprit som gick åt men det blev en hel del vill jag lova! Sedan blev det utgång, parkan somvanligt.. De flesta var med trots att några försvann på vägen.. Vissa mådde kanske inte så bra ;) Men det var en riktigt kul kväll å trevligt sällskap! Lite drama som alltid på Park, men det gillar vi... ;)

Igår fick man därför spendera största tiden till att städa men det var det värt. Spelade även match me farmen.. kan säga att jag mådde sådär men det gick bra.. vi vann me 41-19!! Sedan var det bara myskväll me taco å melodifestivalen för min  och viktors del... skönt!

Nu sitter jag på jobbet å har lite rast.. är trött somvanligt... Ska hem sen å städa lite till innan mamma å dom kommer hem imon.. Sedan blire till att ta det lugnt ikväll. Resten av veckan är det praktik, träning som vanligt och match lördag å söndag...

Puss å kram... Kommer lite bilder från i fredags senare.. ;)

Fesssst

Jaha.. då har nästan en hel arbetsvecka gått igen, tiden går fort och jag längtar efter vår, känns dock ganska hopplöst just nu eftersom det e minusgrader och snö för typ första gången i år! Kul.  Praktiken e väl sådär än så länge, har inte fått göra så mycket eftersom vår avdelning vart avstängd på grund av vinterkräksjukan... Så får sitta inne på kontoret å läsa lite å så.. Idag fick vi gå me en sväng på ortopeden å det var intressant! Får se hur det blir nästa vecka...

Idag har vi spelat match mot Sävehof borta och det gick la sådär kan man ju säga...! Förlorade me 40-30.. ajajaj. Men iofs så är Sävehof en klass för sig och det var ju inte illa att göra 30 mål framåt mot en landslagsmålvakt. Dock sämre att släppa 40 bakåt.. kunde allt pressat dom lite mer. Det gick helt okej för mig.. fick spela mycket och det blv 3 mål.. det gick lite sämre bakåt, känner att man inte riktigt e van å spela elitserieförsvar, särskilt inte mot johanna ahlm hela matchen.. men i sin helhet gick det ändå bra! Vi gjorde en helt okej match trots allt och får vi upp nivån lite högre kommer vi att krossa Skånela nästa match!

Nu sitter jag här lite medan viktor springer runt å stryker skjortor å städar undan.. Jag e hur trött somhelst och det e verkligen dags för att sova.. Känner att jag e rätt mörbultad och har jätte ont i huvudet. Imon e det dags för fest.. ska bli riktigt kul faktiskt! Ina kommer tidigt så ska vi göra iordning oss å grejja massa här hemma... Förresten, köpte en ny kjol idag som jag tänkte ha imorgon. En vit med svart batikmönster på.. lägger upp bild på min outfit imon eller i övermon!

Sjuk som jag är blev jag som en besatt när jag just gick in på Nelly.. Nya skor igen! Va fan är det här... nån som jävlas med mig å vill att jag ska göra slut på alla mina pengar!! Gaah... Hittade ett par underbara.. såklart! eller egentligen flera men ett par jag verkligen vill ha! Får se hur mycke man gör slut på imon annars kanske man råkar klicka hem dom :S:S

Tänk va fina till sommarn.. ( jag vet att jag e sjuk i huvudet när det gäller skor, men kan inte shjälpa det.. lider av nån allvarlig sjukdom...)

Nu e det dags för sängen.. Imon e de fest..! Puss på er


Ny vecka, praktik och party

Då var det dags för ännu en vecka att påbörjas, ännu en vecka närmare våren och sommaren.. Trots att man inte kan tro det eftersom det är minusgrader och snöar ute.. :( Vill ha vårtecken nu tack!

Igår var det match.. Önnered-Spårvägen. Kändes annorlunda direkt me laddning och uppvärmning och det kändes riktigt bra! Och det skulle visa sig att jag hade rätt.. vi spelade riktigt bra och vårt spel fungerade verkligen mycket bättre och med mycket mindre tekniska fel. Jag spelade dock inte, bytte ju inte någonting i pricip men jag e verkligen inte bitter eftersom det gick så bra för dom som var inne så självklart ska de spela! Huvudsaken är ju att vi vann :)
Nu är det träning som väntas idag och på Tisdag och sedan är det match igen på Torsdag, Sävehof borta i partillebo hallen.

Efter matchen igår åkte jag å viktor hem. Jag skrev klart min hemtenta och skickade in den.. frågan e hur bra den blev :S sedan så åkte vi å köpte Pizza.. :) Tänkte att det var jag minsann värd...

Idag började jag min praktik på Sahlgrenska.. Det känns väl okej trots att det kanske inte riktigt är mitt område. Det kommer säkert att bli bra och fyra veckor går ju blixtsnabbt när man är på praktik.. Och sedan efter praktiken är det ju slutet av mars och alltså VÅR!! Då har vi bara två månader kvar i skolan innan det är dags för sommarlov. Som visserligen kommer ill stor del bestå av jobb.. men ändå.. sommar! Sol, bad och härliga underbara kläder och skor!

Resten av veckan består alltså av praktik, träning, match.. På onsdag ska jag å Viktor inhandla det sista inför fredag å sedan ska vi också göra hjärtundersökning med laget vilket ju är bra! Och på fredag smäller det.. Ska bli riktigt kul å ta hem laget hit å ha lite roligt tillsammans! Känns som att alla är laddade till tusen ;)

Nu ska jag laga mat och sedan bär det av till träningen.. ser faktiskt fram emot denna veckan väldigt mycket! Känner på mig att den kommer bli bra....

Kram


Alla Hjärtans Dag



Idag är det alla hjärtans dag! Mysmys... Jag gick upp i tid för att åka iväg å köpa nybakade frallor och gjorde iordning en riktig lyxfrukost till Älsklingen. Det var färskpressad juice, kokt ägg, yougurt, frukter, frallor, massa pålägg, kanelbullar.... :) Hur gott somhelst! Så älsklingen blev glatt överraskad när kan vaknade imorse och jag hade gjort så fint! Han fick lite lotter också och vann 20 kronor.. hehe. Sedan åkte vi till Frölunda och så köpte Älsklingen ett par jättefina persikofärgade sommarshorts ill mig på HM och en massa sminkborstar som jag behövde på KappAhl.. Tack sötnos!

När vi kom hem fanns det ett litet paket från mormor å morfar till oss också.. vi fick varsin ask me alladin hjärtan, sen fick jag ett par trosor och ett par strumpor å så fick vi massa lotter. Vi vann 60 spänn...Bättre än inget!
Sedan åt vi lunch, pasta carbonara och sedan var det dags för älsklingen att bli körd till samlingen. Jag åkte hem å satte mig med min hemtenta en stund innan jag åkte till matchen. Mormor å morfar och nadia, henke å emilia var också där... Träffade även Viktors föräldrar som jag inte träffat på ett tag... Sen så var Ina å Mike där me.. Trevligt minsann! Önnered spelade inte så bra men dom vann ju iallafall.. Viktor va duktig och gjorde 4 mål!

Nu har jag å viktor precis ätit jättegod middag, det blev paprikafläskfile me ris.. Hur gott somhelst som älsklingen lagade till mig. Nu gick jag upp för å sitta en liten stund till me hemtentan innan det e dags för melodifestivalen, kladdkaka me grädde å sen lite chips på det ;) Nyttigt värre!

Imorgon är det dags för match igen... Önnered-Spårvägen och nu är alla matcher viktiga för oss.. Tyvärr för oss så vann Heid idag igen så våra chanser för slutspel blir sämre å sämre... men,men. Får ta en match i taget nu å bara ge järnet!

På måndag börjar min praktik å det är alltså på Sahlgrenska jag kommer spendera mina 4 veckor framöver..

Dags att skriva lite innan det e dags för melodifestivalen..Måste bara säga att dessa skorna från HM är helt underbara och jag vill beställa dom nu!!! :) Men ska inte.. Måste faktiskt skärpa mig nu.. Iallafall tills nästa lön! :P



 Puss

shopaholic?

jajaja.. jag vet!! Det är något som inte riktigt stämmer med mig.. Lovade mig själv att pluga hela dagen men kunde ändå inte hålla mig ifrån att klicka mig in på Nelly igen.. :S Det skulle jag aldrig gjort!! Skulle ju bara kika om de kanske hade kommit skor i min storlek och helt plötsligt så fick jag syn på de allra sötaste vår/sommar skorna som precis kommit in.. Ett tecken tänkte jag att jag väntade me å köpa nåra andra... dessa var ju gjorda för mig.. eller hur!? Fick ju utnyttja min rabatt på 50:- nu också innan det gick ut, plus att jag fick gratis frakt.. så jag menar, var ju bara tvungen att köpa dom!! 309:- är ju trots allt ett kap för dessa vackra... Men det var ändå 309 kronor som jag egentligen inte hade råd att lägga.. ajaj då.. men det kommer vara värt det när de väl kommer hem till mig.. det vet jag!


Se bara vilka underbara! I'm in Love! Det e ju faktiskt alla hjärtans dag imon me så jag förtjänade väl en liten present.. :P

Hmmm.. Hur gick det me hemtentan då!? Jodå.. har faktiskt suttit hela förmiddagen så har tatt mig en bit på vägen iallafall... Sedan bar det av till mormor för lunch me Nadia, Emilia å Kusinen Fanny me.. Det var hur gott somhelst.. Nu ska jag åka iväg å träna sen blire tacokväll! 

Puss å Kram

Då var det redan Fredag igen

Tiden går fort minsann... Idag är det redan fredag och jag kan ju säga som så att jag har inte kommit långt med min hemtenta.. Panik!! :S Men ska faktiskt sitta hela dagen idag... Förutom en liten stund när jag ska till mormor å morfar å käka lunch.. å sedan e det ju träning vid fem somvanligt. Kommer jag verkligen hinna tills söndag!? :S

Jaja.. Igår var en helt okej dag. Var i skolan å gjorde ortoser igen.. denna gång en större viloortos, den blev tyvärr inte lika fin som den förra men ändå ;) Sedan åkte jag ut å tog en liten promenix me Nadia, Henke å Lilla prinsessan. Mysigt att få träffa Emilia en liten stund. Sedan blev det bråttom hem å käka lite för att sedan åka till Aktiviteten för match. Spelade nämnligen me b-laget eftersom de tyckte att jag skulle behöva lite mer speltid på mittnio.. Spelade dock mestadels på vänsternio å lite på högernio konstigt nog. Och oj va annorlunda det var.. Inget tempo överhuvudtaget och det var skitsvårt att spela mot ett så dåligt motstånd.. Nu när man e van att träna å spela me Önnered så är det ju ganska stor skillnad mellan elitserien å div. 2. Trots att vi har ett bra lag i div. 2 och leder serien.. men,men.. det gick iallafall hyffsat och vi vann ganska stort... Målet är att vi nästa år ska ha ett lag i elitserien å ett i div.1 vilket hade vart riktigt bra!

Sedan åkte jag å Viktor hem å åt en god kvällsmat innan det var dags att sussa.

Idag är det somsagt bäst för mig att jag sitter me hemtentan om jag ska ha en chans att hinna klart!  Trots att det finns så himla mycket annat jag måste göra.. tillexempel städa, baka osv.. 

Ikväll efter träningen ska jag å Viktor hem till Nadia, Henke å Emilia å käka tacos.. ska bli trevligt! Och imorgon e det alla Hjärtans dag... Får se va för mys man hittar på då... :)

Dags att sätta igång nu..hejheeeeej

Underbara skor och en pimpad ortos

Nu har halva veckan passerat och det har faktiskt vart en riktigt bra en so far. Har äntligen fått mina underbara skor!! De är ljuvliga och trots att de är skyhöga är de riktigt bekväma! Verkligen de skönaste skorna jag har.. Perfekta helt enkelt..
Blir helt lycklig när jag ser dom.. Det endaste lilla jag kan tycka är att jag skulle beställt 37 istället för 37,5.. men,men.. det e ju småsaker.. Beställde de iallafall i rättan tid för nu finns det inte ett enda par skor kvar i min storlek på Nelly.

 wonderful


Igår var en helt okej dag.. var i skolan å hade seminarium om händer och handfunktion och handfunktionsbedömningar.. inte riktigt mitt område men det gick helt okej ändå. Sedan åkte jag hem å skyndade mig att göra en Tacopaj innan det var dags för träningen. Tänkte att det var gott att ha färdig mat till mig å Viktor efter träningen.. Självklart serverades den me massa guacamole.. Mums!! Hade fys hela träningen i princip.. bara massa löpning å fotarbete, sedan hade vi möte om mental träning som ska ge oss bättre tro på oss själva å laget.. :)

Sedan åkte jag å Viktor hem å åt den efterlängtade pajen som blev hur god somhelst! Sedan var det självklart Top model å bara mys resten av kvällen..

Idag har jag vart i skolan hela dagen, förmiddagen bestod av föreläsning om ortoser och på eftermiddagen fick vi göra våra egna tumortoser.. jag valde att pimpa min lite och satte dit söta paljetter! Tycker att den blev så fin så!

  Söt, eller hur!?

Sedan åkte jag å viktor å handlade hem massa gott... Nu ska jag snart göra hamburgare till oss så ska vi bara ta det lugnt å kolla på TV ikväll på vår träningslediga dag :)

Nu ligger Viktor nere å vilar i soffan och det är meningen att jag ska börja med min hemtenta!! Börjar faktiskt få lite panik nu känner jag.. :S  Fanfanfan... hur ska jag hinna egentligen!? Dags att ta tag i det nu.. seså


Ännu en ny vecka har påbörjats

Jag tycker verkligen inte om måndagar.. men,men.. Måste ju ta sig igenom de också! Igår spelade vi ju somsagt.. som vissa av er kanske kikade på. Vi förlora tyvärr, spelade jätte dåligt i andra halvlek! Det gick väl okej för mig,.. spelade inte jätte mycket heller.. Nästa match är på söndag igen å då måste vi börja spela lite bättre! 

Nu ska jag snart iväg å intervjua en patient och testa handfunktioner å sånt där skoj.. hmm.. inte direkt det jag vill arbeta med i framtiden men det måste ju göras ändå. Måste verkligen börja på min hemtenta också som ska va inlämnad på söndag.. inte bra att jag inte ensbörjat tänka på den ännu... men somsagt.. orkar ju ingenting när det gäller skolan just nu.. inspiration? Var kan man köpa det?

Vad händer i veckan? Träning, träning, träning.... Skola, skola, skola.. Mycket rolig vecka!!! Dock skönt att jag å viktor är ensamma här hemma nu i två veckor! På lördag e det alla hjärtans dag. Då blire väl nå mys me Viktor.. annars har jag inget speciellt inplanerat.. Boring!


Jaja.. dags att bege sig.

Puss








Idag ska jag vara med på TV :P

Så kolla nu på våran match på SVT24 klockan 15:30 :)

Tänkte att jag slänger in ett litet inlägg innan det e dags att åka iväg till samlingen å bussen som ska ta oss till Lund. Idag e de en väldigt viktig match och jag hoppas att vi åtminstonde kan prestera bättre än sist och bjuda upp till kamp! Eslöv e bra men vi ska inte ge upp idag!

Igår var jag på Make Up Store! :) Det var hur kul somhelst att bli sminkad och jag fick hur bra tips somhelst. Valde en fest makeup eftersom jag så sällan sminkar mig till vardags.. det blev supersnyggt! Ska lägga upp bilder på det senare! Sedan fick jag ju även varor för 495:- Lade till lite och jag köpte en Foundation, en grym conceler, en jättefin ögonskugga! Sedan fick jag en hudkräm å en annan ögonskugga på köpet!  Man blir så glad av att köpa fint smink att jag måste gå dit å köpa lite mer så fort nästa lön kommer!

Sedan åkte jag hem å åt middag med hela familjen, nadia, henke, emilia å mormor och morfar.. Sedan kollade jag å älsklingen på melodifestivalen... Tycker ärligt talat ingen var speciellt bra! :S Inatt så åkte mamma å natta till Venezuela å nu sitter de antagligen på planet mellan Paris å Caracas, är så himla avundsjuk! Hoppas dom får det bra iallafall..

Nu är det dags för mig  att ta mig iväg till ÖHK hallen.. Hörs!


Hjälp mig välja skor!?

Nu har jag äntligen beställt mina underbara drömskor från Nelly! Fattar inte varför jag inte gjort det tidigare..! Tyvärr glömde jag att skriva in min kod så jag skulle få 50:- rabatt.. men,men.. :) 


Är dom inte bara helt ljuvliga!!!  Kommer passa perfekt till black and white partyt! :) (Och endast 400:- med frakt och allt!)

Ska snart iväg å träna igen.. sedan blire matchgenomgång.. Efter de ska jag å Viktor åka å käka nånstans.. jag hoppas på thai.. sedan kanske hyra film å mysa bara.. kom på att vi inte skulle hinna till matchen (kärra-torslanda) trots allt.

Idag va jag i skolan.. somsagt så stannade jag bara till lunch. efter det åkte jag å natta å solade.. sköönt! Och sedan träffade vi mormor å morfar på frölunda för en fika.. Jag möla i mig en stor semla.. ! Gott i början men nu mår jag fortfarande illa två timmar senare..

Funderar på å beställa ett par skor till.. måste ju ändå utnyttja min erbjudande kod eller hur!? ;)  
Däremot kan jag verkligen inte bestämma mig!! Hjälp mig!??!?







Själv tycker jag alla dessa är underbara men har bara budget för ett par till denna månad... Hjälp mig!? Vilka ska jag köpa?

P&K

Black and White

Japp.. jag ska ha lagfest hos mig om två veckor.. ska bli himla trevligt! Temat är "Black and white" och jag funderar på å ha min nya klänning från mango!?!?
 

Sen e frågan dock om den e tillräckligt "party" eller om jag ska ha nån annan... Ina va tycker du? Efter en helt okej träning och cykling tog jag å Ina en lång dusch för att diskutera outfits å skor till lagfesten... =) Alltid lika kul å prata me någon som förstår skor som jag gör!!  Jag har ej bestämt mig va jag ska ha för skor men funderar verkligen på att köpa allt nytt.. Klänning plus nya skor! Känns som ett måste liksom.. :)

På vägen hem snackade jag me Carro och hon hade vart me om sjukaste grejjen.. M.W, även kallad äcklet, mytomanen eller peddon har hittat på å spridit massa sjuka rykten om henne! Helt otroligt hur man kan bete sig så när man e en vuxen människa.. jaja, hoppas det löser sig och att han blir kickad från H.

Sedan kom jag hem.. käkade tre knäckebröd me marmelad å ost! sjukt gott.. Kollade lite på Du blir vad du äter å nu satte jag mig här en stund. Skolan idag gick bra å jag fick träffa mina handledare inför praktiken å de verkade trevliga..
Pratade me Älsklingen nyss.. de hade spelat lika mot Anderstorp och han hade gjort 6 mål.. (L) ;)

Längtar efter att få en lägenhet!!!!!!!!!! Vill bara flytta nu så jag kan få inreda allt å äntligen få användning utav allt jag köpt.. Soffa, fotölj, TV (som jag fick av älsklingen i julklapp) å massa annat kul! Vill flytta nu asså! hoppas att det kommer nåt snart! plus att jag har hittat ett jättefins soffbord som jag vill köpa på Chilli!

Nu ska jag snart sova... Är så sjukt trött! Imorgon ska jag till skolan hela dagen.. (kommer antagligen smita hem efter lunch eller nåt somvanligt, men ändå!) Sedan e det träning, match genomgång och eventuellt åka å kika på Kärra-Torslanda.. (Fick precis veta att Jessica å Malin gått tillbaks dit me..) Men får se om älsklingen går me på de istället för myskväll :)
På lördag kanske det blir till å hänga me Carro, på tiden! Hade vart mysigt!

Nåväl.. Slänger väl in nåt inlägg i helgen!

:P


Lite update

Så sitter man här en sen onsdag kväll och tänker på vad man har gjort senaste dagarna.. och kommer fram till vaddå? Typ ingenting...
Har inte vart i skolan¨på hela veckan.. dumt nog eftersom jag missat massa viktigt. Men har liksom kännt mig lite halv krasslig och bara trött på allting så känns samtidigt som jag verkligen behövde några slappdagar.
Igår sov jag ut, kollade lite på tv å sedan bestämde jag mig för att baka pizzabullar. Man tar helt enkelt vanliga receptet för kanelbullar minus socker och kardemumma... därefter gör man små pizzor, fyller med valfritt och trycker ihop de till små söta nystan :) Jag gjorde en dubbel sats vilket resulterade till typ 30 bullar. Jag gjorde tre olika fyllningar, Klassikern Tomatsås/ost/skinka... De andra fyllde jag med Färsk Tomat och fetaost.. De sista fyllde jag me tacosås och tacoköttfärs.. De blev hur goda somhelst! Enkelt och bra att ha i frysen om man vill ha en enkel lunch eller liknande.
Sedan var det dags för träning,, hade ett bra snack innan träningen om den totala urladdningen på matchen sist och vi är hundra procent taggade inför söndagens tv-match! :) Efter det blev det mys me älsklingen med god Taco och TopModel..!

Idag sov jag ut igen.. :) Sedan gjorde jag absolut ingenting förens det var dags att bege sig till jobbet.. Jobbade 14-21 men fick gå redan vid 20:30.. Att en halvtimma kan göra så mycket!! Plus att jag jobbade me Diana idag som var trevligt.. trots att vi båda var trötta så gick allt snabbt och smidigt och alltid kul å hänga lite me Diana..

Imorgon måste jag tyvärr till skolan på seminarium, plus att vi ska träffa våra handledare inför praktiken.. Sedan blire träning som jag faktiskt ser fram emot. På Fredag e de än en ¨gång obligatorisk skolgång.. :( Fan.. en hel dag me handrehabilitering.. eller nåt sånt!? Fick däremot ett glädjande besked att jag klarade tentan i rehab. medicin som jag inte trodde!! :)

På lördag ska jag till Make up store på personlig makeup rådgivning/sminkning och varor för 500kronor!! Im so excited! :) och på söndag e det match... Veckan efter det e mardrömmen me massssssa skola!  men,men..

Kikade lite på HM:s senaste.. Guuud va mycke fina skor!! Jag vill haa! Men måste nog vänta tills nästa löning.

På återseende

ajajaj

Matchen gick åt helvete... vi förlora stooort och det var ju tråkigt! Vi spelade tyvärr väldigt dåligt framåt å lyckades inte komma til å sätta dit våra lägen.. :( Men,men.. vi tar nya tag till Söndag då vi spelar mot Eslöv, som för övrigt visas på SVT24!! Check it out!

Sedan har två tråkiga saker skett!
1. Min vän Marcus och hans bror Daniel har blivit brutalt misshandlade i fredags.. Daniel fick flera tänder utslagna och Marcus fick flera frakturer i skallen, benbrott i handen å armen.. Fy fan! Det var tydligen 3 små jävla idioter från Askim som blivit pissed när de inte kom in på Berså där M å D är festfixare... :S  Helt jävla sjukt!! Som tur var verkar de som att de båda kommer att klara sig okej men det e helt sjukt det som hänt och det är tur att dom svinen som gjorde det kommer åka dit för det!  Tänker på er hela familjen H!!

2. Den andra tråkiga saken som hänt är att jag blivit inblandad i en mycket underlig konflikt som jag inte har någonting med att göra egentligen.. :S  Det e synd om mej å Ina faktiskt.. Vad har vi me detta å göra!?  Kan ju inte hjälpa vad som hände.. hmm.. men,men det löser sig säkert!

Imorgon måste jag ta mig upp till skolan tyvärr och det suger.. hade mycket hellre bara legat hemma å slappat eftersom jag just nu är så trött på skolan att jag lider av att spendera min tid där. Fyfyfy... Orkar inte!

I veckan äre bara träning, skola å slappa som gäller. Ingenting planerat egentligen, mer än att jag ska jobba på onsdag kväll. På Söndag åker Mamma å Natta till Venezuela å det e ju fan inte rättvist asså! Får allt bege mig en tripp till Solariet i veckan för att försöka göra det bästa av min gråa vinterslitna kropp...

Lagfest snart... kommer ju bli kul!? Eller.. Just nu känns det lite tveksamt faktiskt.. haha.. Ina, det får bli du å jag ;)

P&K

Matchdag

Idag är det dags för match, Önnered-Heid... 19:00 går det av stapeln i ÖHK-Hallen. kommer antagligen bli en stor publik å en spännande match så det ser jag farm emot..! Lite nervös dock men det är väl så det ska vara!?

I fredags köpte Älsklingen räkor å mousserande vin som vi satt å mös med under kvällen.. Det var en bra och lugn å skön kväll. I lördags hade jag tenta.. den gick faktiskt ganska bra!! :) Så tänkte att jag skulle ut å fira lite lite.. Blev Park somvanligt å det var trevligt där å man träffade en hel del goa människor. Drack dock bara nån drink eftersom det va match idag å allt!

Igår sov jag ut åkte in till stan me Viktor för att käka en God lunch på Jensens å kolla lite i affärer... Köpte dock endast ett par strumpbyxor.. så kul va det :P Viktor hitta däremot ett åar snygga byxor å en vit skjorta. Sedan bar det av hem till Viktor för lite handbollstittande, VM-finalen mellan Frankrike-Kroatien där Frankrike tillslut stod som segrare. Sedan kollade vi på en film vi hyrt, de utlämnade?? eller nåt.. den var bra! :)

Idag skulle jag egentligen gå till skolan men kände mig lite halvkrasslig igår å inatt så kände att jag hellre sov ut å kurera mig inför matchen istället . Så jag sov ut, tog en promenad och åkte in till stan för å kika lite. Hittade en söt svart kjol på Gina för 49:-...Sedan åkte jag hem, tog en tupplur å käkade lite mat. Och nu har mina grejjer från Ellos kommit också! Det var bra grejjer förutom en BH som inte var bra, så det åker tillbaks...

Nu ska jag göra iordning mig inför matchen...Shiiiiiiiit... börjar närma sig nu!!

RSS 2.0