En riktigt go vecka

Denna veckan har vart riktigt bra! Som ni vet beslutade jag mig för att sluta me handbollen, vilket har kännts väldigt bra :) Så i onsdags bestämde jag å Nico oss för att detta skulle firas me ett glas hemma hos henne.. Ett glas slutade med ett X antal cider, en flaska mousserande, någon shot och några drinkar på Nivå.. :) Det var iallafall en sjukt kul kväll och där inne träffade vi humorgänget Björn Gustavsson, Soran Ismail, Järvheden med flera och go som man var skulle man självklart inte missa chansen att snacka me dom.. Jag tyckte det var grymt ball men vet inte riktigt vad de tyckte om det hela :P hahaha.. Bild kommer om jag orkar fatta hur man gör å om jag hittar min sladd.. :P Tyvärr blev det hemgång tidigt eftersom nico propsa på att ha sina nya skor! Syndsynd men en go Burger King meny satt gött..

Igår var jag sjukt duktig.. Trots en aning trötthet och någon annan diffus känsla i kroppen tog jag mig upp tidigt och satte igång med storstädning! Städade verkligen hela lägenheten rubb och stubb och oj va skönt att ha det gjort! Sedan lagade jag tacogratäng så att Älsklingen skulle få mat när han kom hem från träningen eftersom jag skulle iväg på kalas sen.. se va lill Kusinen Johanna som fyllde år. mycket gott me pastasallad och Grymt go tårta.. (hela släkten mobbade mig förövrigt för min tårtbit som jag inte alls tyckte var så himla stor som de andra verkade tycka :) Meen,men.. Hann även en sväng förbi barndomsvännen  och grannen Magnus som tog studenten.. trevligt! Sen var det bara hem å kolla på film me Älsklingen..

Idag har jag också vart ganska duktig.. Gick upp och skrev klart ena delen av hemtentan och skickade in och nu har jag precis lagat en grymt go rabarberkräm.. Mums! Nu ska jag in till stan å träffa Ina å kolla på alla goa studenter som åker runt.. kanske blir det en lunch på stan i solen!? Älskar sol och sommar och nu ska jag ut å få lite färg.. På tisdag har jag sommarlov! Love it! (K)



Ett STORT Beslut

Japp.. Så är det minsann, idag tog jag ett av mina största beslut någonsin.. Jag har beslutat mig för att sluta med handbollen! Inget emot Partille, men kände helt enkelt ingen motivation längre. Har varken tiden eller viljan att fortsätta och känner att det finns så mycket annat just nu som jag vill göra.. Satsa på skolan tillexempel.
 Trots att det faktiskt var ett sjukt jobbigt belsut, jag menar.. Har ändå spelat sen jag var 6 år!! Och mina bästa minnen kommer verkligen ifrån handbollen.. Calella me Sport, SM-Guldet och alla andra roliga stunder me Kärra.. Need I say more!? :) Men,men.. Känner nog att jag är inne i en ny fas i mitt liv där handbollen tyvärr inte får plats eller är lika kul längre för att göra plats åt.. Det känns faktiskt bra!

Så dagen har haft blandade känslor.. Men bestämde mig för att unna mig något efter att jag tagit detta jobbiga beslit så åkte iväg till Panduro för att köpa grejjer till att göra nya smycken.. Har ju nämnligen skaffat mig ett nytt intresse i att göra smycken.. har gjort 8 fina armband hittills.. Hur kul somhelst! Sedan åkte jag träffade mormor å morfar. Vi käkade sedan åkte vi till Freeport för å kolla lite, jag hittade ingenting för ovanlighetens skull.. Bortsett från tre nagellack:)

Imorgon ska jag å Nico ut å fira min nyvunna frihet me lite drinkar å gott.. Kanske blir det utgång, who knows? Numera kan jag ju göra vad fan jag vill på vardagar, Herregud va skönt.. känns ju ganska ovanligt faktiskt. Men först blir det tvätt klockan 8 och göra klart min hemtenta.. Uhh.. Vilken förövrigt går åt skogen. Men,men.. Har ju trots allt bara tisdag nästa vecka kvar i skolan innan det är sommarlov! Hur underbart är inte det egentligen!? :)

Just det. Tänkte även tipsa alla som inte redan är medlemmar att gå in på www.bloggkoll.se.. Där kan du gå in å skriva in de bloggar du vill följa så kan du se när den personen skrivit något nytt inlägg!! Väldigt bra tycker jag som alltid brukade gå in på allas bloggar trots att de inte skrivit något nytt.. Rätt jobbigt asså.. Så detta underlättar ju minsann!

Puss på er goingar

Varberg 09 is the shit

Vi fick verkligen en riktigt grym vistelse i Varberg igår! Dagen började tidigt med några timmar på Kallbadhuset. Vi bastade och JAG BADADE 3 GÅNGER... galet ju, jag som aldrig ens badar i Sverige på sommarn har alltså redan badat så det räcker för resten av året ;) Jag var chaufför så jag fick vara nykter under förmiddagen medans andra började redan i bilen ner klockan 9.. hehe..  Hursomhelst så begav vi oss på eftermiddagen till Annika och hennes fiina hus! Hon hade skickat ut man och ungar så vi hade hela huset för oss själva ;) hehe.. Vi åt grymt god middag, lekte lite, drack gott och hade det väldigt trevligt. Det blev mycket dans, mycket sång och mycket alkohol och vi hade grymt roligt! Vi var 10 tjejer från klassen som va me och de som inte var me missade verkligen en grymt go kväll. Efter hålligång hela dagen kom vi trots allt i säng ganska tidigt och vaknade upp imorse till en riktig brakfrukost i solen.. Helt underbart! Några ord som kan summera kvällen är "jag har aldrig....", Ronny och Ragge, Poliströja, Veronika, AGA, "pung, pung,pung, pungelipung", Studs på den, Bob Marley, Så ska det låta, Muskot.... hahaha..

Nu har jag å mamma bokat resa till vintern!! :):) Åker till Miami den 30 December Sol, shopping, nyårsfirande å lite gött där tills den 3 januari då vi åker iväg på en veckas kryssning i Karibien.. Det blir stopp i blandannat Haiti, Jamaica, Mexiko etc.. Inte heeelt fel alltså.. Långtar sååå!  Men först och främst ska jag längta till sommarens resa till Grekland:)

Nu har jag å Viktor vart inne i stan en sväng å suttit i solen å fikat lite.. Nu ska jag laga fläskfile me klyftpotatis och rödvinssås å lite fruktsallad med vaniljglass på det.. Ikväll blir det Robinson, film å mys.. GottGott!

Tack Ann-Gerd, Annika, Linda, Linda, Ida, Carro, Karin, Ellinor och Tanja för en riktigt bra klassresa! :)

Kraaaaaaaaaaaaaam


Snart sommarlov

Jaa, snart är det verkligen sommarlov för min del. Ska bara till skolan två gånger till den här terminen.. Underbart! En halvdag nästa vecka och sen en heldag 2 Juni med examination... Det är helt sjukt hur fort tiden går! Jag har faktiskt bara ett år kvar tills jag är färdigutbildad arbetsterapeut, galet!! Och sommarlov är ju helt underbart! Ska först vara ledig nästan två veckor efter skolan slutar innan jag börjar jobba.. Sen ska jag förmodligen spela Partille cup me Partille if.. Mitt sista år jag får vara med å spela så det känns kul att vi antagligen ska vara med! Sen åker jag, Viktor, Nadia, Henke, Emilia, Natta å Mamma till Grekland 9-23 juli...åååh.. jag längtar så himla mycket, ska bli en underbar sommar..

På fredag åker jag till Varberg på klassresa.. Vi ska först vara på kallbadhuset å basta å bada sen ska vi ta oss en shoppingrunda innan vi åker hem till Annika för grillning och god dryck å lekar.. Ska faktiskt bli riktigt kul och jag ser fram emot det. Var på systemet idag å laddade me lite skumpa å cider som jag ska ta me mig.. :)

Har förövrigt börjat träna me Partille nu.. I måndags hade de tydligen bestämt att börja köra igång försäsongen på allvar så det blev Getryggen vilket tydligen innebar 9 km terränglöp i skogen i Skatås.. :S Inte helt okej allså, inte den roligaste första träningen men det gick ju bra trots allt,. Fick dock väldigt ont i mina gamla stukningar i fötterna från förra säsongen men det var bara att bita ihop å köra på. Sedan spelade vi lite fotboll efteråt som var en kul avslutning! Igår hade jag träningsvärk i benen som bara den men det var bara att ta sig till träningen å köra på trots allt. Tempo-handboll och fys/styrka passade inte mina ben väl och idag kan jag knappt gå!! Trodde nästan inte att jag skulle lyckas ta mig upp ur sängen imorse.. Men det gick tillslut och jag överlevde en heldag i skolan me redovisningar hit och dit. Nu har jag å Viktor precis käkat Tacos å nu ska vi kolla på film å käka upp de kilot me godis vi köpte förut.. inte heelt okej.. :) Men ändå, det förtjänar jag! :)

Puss på er

18 maj åså

Sitter hemma här på min lediga måndag me syrran som sov här igår.. Fick precis reda på att jag vann budgivningen på en bänkdiskmaskin på tradera.. :)))) Jaa, inge mer diskande! haha.. 1000 kronor, mycket mycket bra!!

Igår skulle jag jobba 7-21.. Gick upp hur tydigt somhelst och åkte till jobbet, när jag kom dit hade de blivit ett missförstånd så de hade dubbelbokat tiderna.. Gaah, så de va bara att åka hem igen. Segt men ändå rätt skönt att bli ledig. Så jag, natta å viktor passade på att ta oss en sväng till Lager 157! Jag å Natta hittade inge mer än varsitt Oxxo halsband.. Viktor hittade däremot lite mer.. Något linne å ett par chinos, niice! Men de hade inte alls mycke tyvärr.. men allti kul me lite roadtripp!

Idag ska jag träna min första träning me Partille.. :) Det e bara uteträning tyvärr men,men.. bara att bita ihop å köra på, dock inte tränat på länge nu så det blir säkert tufft.. Ska faktiskt bli kul å köra igång igen dock!

I lördags var det ju som alla vet Göteborgsvarvet, jag sprang givetvis inte men var inne å kollade lite grann eftersom både Henke å viktors syrra Carro skulle springa. Hurtiga man kan vara alltså, rätt sjukt att man kan hitta så många människor som frivilligt springer 2,1 mil! Dom flesta såg ju inte direkt pigga ut i slutet.. :S Ussch... Tack gode gud att jag inte var en av de som sprang kände jag bara.. Tog en god middag på La sombrita istället:)

Jag å mamma ska antagligen åka iväg å resa till vintern! Vi har kollat upp lite olika och antagligen blir det kryssning i karibien igen.. 4 dagar i Puerto Rico å sen en veckas kryssning till Barbados, Amerikanska jungfruöarna, Antigua och sådär... I Like it! Åker förmodligen 30 december.. Helt underbart.. Synd bara att Viktor inte kan följa me pågrund av handbollen, men va ska man göra.. Ska ju iallafall åka till Grekland två veckor i Juli ihop! Myyys. Längtar!!

Var e värmen? Kom nu.. ja tack!

Älskar att vara husmor

:) Jag älskar verkligen att laga mat å sköta om våran fina lilla lägenhet! Idag lagade jag pizza tills älsklingen kom hem från jobbet. Det blev halva me tomat,ost,skinka och halva me banan,jordnötter å curry.. Hur gott somhelst verkligen!
Fick rabarber av mamma häromdagen och var å köpte jordgubbar förut så det fick bli en jordgubb/rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt.. Nu har jag lagt ihop lunchlåda till viktor medan han ligger å vilar lite efter jobbet.. Jag får nog sluta skämma bort han snart :) Nedå.. jag älskar verkligen att vara husmor.. Så himla kul att laga mat!

Idag pratade jag me Önnered så nu kan jag skriva ut här för er som inte redan förstod så står P för Partille IF å dom ska jag alltså träna me nästa vecka..Ser verkligen fram emot det. För å inte tala om att lira me Carro igen... :) Sen vet jag ju att det finns fler goa tjejer där så det ska nog bli bra!

Rollspelet idag gick bra.. Jag tyckte jag klarade av rollen som deprimerade Britta 45 på ett bra sätt.. haha..  Lite svårt att hålla sig för skratt men som tur var kunde jag ju få det att se ut som jag grät så det passade in i rollen. Imorgon är jag ledig, helt underbart! Funderar på att börja me min hemtenta i tid för en gångs skull men kommer antagligen inte göra det ändå. På fredag är det heldag med aktiviteter på Högsbo sjukhus. På förmiddan ska jag hålla på me data å på eftermiddag musik.. Ska bli kul faktiskt och trevligt me en thailunch me klassen me.. Sedan ska vi på middag hos svärmor å svärfar me en del kusiner å deras respektive me.. Aldrig fel me middagsbjudning. På lördag ska jag vara barnvakt hela dagen åt lilla Emilia så blir nog en sväng i slottsskogen å kolla på alla idioter som ger sig på att springa GBGvarvet.. Sen på söndag blir det jobb 7-21.. Uschhh. Men,men.. Fullspäckad vecka me andra ord!

Nåväl.. Nu ska jag snart väcka Viktor så ska vi ta oss en skön promenad å hyra film.. Mys!

Puss på er

dags att skriva igen ja...

har vart inne två gånger å börjat skriva å sedan slutat pågrund av att jag inte kännt att jag haft ett dugg kul att skriva på.. Inte för att jag har det nu heller men det är ju så tråkigt me folk som aldrig skriver i sina bloggar.. hostmiccahost..

Nåväl.. Har väl bestämt mig nu iallafall.. Jag ska träna me P nästa vecka och det känns faktiskt väldigt bra.. tror nog att det kommer bli bra det där. Visst det har vart ett väldigt jobbigt beslut men det hade kännts ännu värre att stanna kvar i något jag inte kan gå in helhjärtat för eller sluta helt med handbollen.. Det tror jag inte jag e redo för än.

Idag har vart en underbar dag faktiskt! Gick upp och tog mig en skön promenad till skolan.. Vi gick igenom rollspelet vi ska gö imon i skolan å det kommer bli kul faktiskt! Vi blev klara tidigt.. typ vid 10 så jag ringde mormor å morfar å kolla va dom ville träffas så jag åkte dit... Först fikade vi massa goa frallor.. Helt sjukt verkligen, jag blir inte mätt hos mormor utan när jag e där kan jag äta hur mycket somhelst. Det finns ju iofs alla olika pålägg å massa annat gott där jämt så går ju inte att sluta äta.. Men tillslut fick jag iallafall nöja mig å då gick jag å mormor ut i trädgården å slappa i solen.. Jag somnade så gött å sov nog en bra stund innan det var dags att åka hem.. Morfar körde mig skönt nog:)

Städade lite å fixade lite me ljus å grejjer som vi köpte på ikea i helgen..Det blev så fint såå. Nu har jag precis lagat mat.. Lax me spenat å pasta.. Mums! Nu väntar jag bara på att Älsklingen ska komma hem så vi kan käka... Är vrålhungrig.. :)

Ikväll är det ju Desperate housewifes också.. Av reklamen att döma kommer det bli ett sjukt spännande och bra avsnitt! Love it!

Puss å Kram

Hockey, Hockey, Hockey

Ännu än gång har jag fått ge en härlig tv kväll åt den jäkla hockeyn.. Viktor kan ju inte missa det å inte har vi fått upp tvn i sovrummet än.. Tycker inte att det är så himla skoj att spendera min fredag kväll såhär... speciellt inte när Sverige suger!! men,men..  Tvättningen gick ju bra idag iallafall. När jag va klar tog jag mig till Frölunda för å träffa mormor för en fika.. Fick en tröja me :) En fin stickad beige.. Ska försöka lägga upp bild om jag hittar alla sladdar å sånt där :P Nadia, Henke å Emilia kom också för en fika å när vi satt där kom helt plötsligt kusinerna Fanny å Johanna me.. Värste släktträffen blev det minsann. Jag å mormor strosa runt en stund innan morfar kom å hämta oss å körde hem mig.. :)

Lagade en god middag me kycklingfilé fylld med tomat å Mozzarella och bakpotatis.. Mums! Älskar verkligen att laga mat.. än så länge iallafall!
Imorgon ska jag å några i klassen köra 5-kamp på liseberg om vädret tillåter, ska bli kul men vi gör det faktiskt inte bara för nöjes skull utan för en skoluppgifts skull också.. :P Ibland kan ju skolan faktiskt vara kul.

Nästnästa helg ska jag förmodligen till Varberg för en liten klassresa. Ska faktiskt bli skoj å jag ser fram emot lite fest me klassen eftersom man så sällan umgås me dom utanför skolan. Särskilt också eftersom jag i princip aldrig vart me på klassfesterna eftersom jag aldrig kunnat pågrund av handbollen... Men nu för tiden har man ju kanske tid för sånt!? eller.. :) hehe..

Förresten.. idag fick jag veta en rätt sjuk sak. Kan inte förstå vad det är för fel på folk. Är dom BLINDA eller bara helt jävla dumma i hövvet? Hmm.. Fattar verkligen inte grejjen.  men,men..

Nee, nu är jag trött som bara den.. Hockeyn e slut å Sverige förlorade självklart.. Nu vill jag sova.. Kuul fredag! jajajaja, Pusssssss å kram

Va fan ska man göra egentligen!?

Jag vet att jag har vart riktigt kass på att skriva det senaste.. men har liksom inte haft nåt att skriva, ingen motivation... Men men.. nu är jag här igen iallafall! Håller på å tvätta... Duktig man känner sig att man gick upp tidigt för att tvätta mellan 8-12.. :) Igår var en trevlig kväll.. Hade nämnligen besök av Carro, Viktors sis. Det blev god middag och trevligt sällskap.. Sedan blev det hockey hela kvällen somvanligt nuförtiden... Men det var ju kul att Sverige vann, så antar att det blir ännu en helkväll me hockey idag.. jaja.. så kan det va! Har ju ännu inte fått upp tvn i sovrummet heller så de e la bara å gilla läget.

Usssch va jag hatar att ta jobbiga beslut.. Orkar fan inte me allt! Har verkligen problem när det gäller vad jag ska göra me handbollen.. Antingen stannar man kvar i Önnered å tränar som faan.. Men för det första är ju konkurransen tydligen stor så då får man liksom känna sig säker på att man verkligen får spela för annars e de ju inte värt det.. Sen går jag ju sista året på utbildningen.. Måste ju kunna lägga ner den tiden som de behöver!? Sen så ringde Carro mig å vi pratade lite å hon tyckte att det skulle va bättre om ja lira me henne i P. Men jag vet inte.. det passar ju bra att träna 3 dagar i veckan å ändå spela på hög nivå.. men på ett sätt känns det som jag  bara ger upp elitserien då!? Fyy va jobbigt... men jag måste kanske ändå vara realistisk att jag kanske inte kan fortsätta att plugga på heltid sista året på min utbildning, träna varje dag, åka iväg på långa bortamatcher varannan helg, ta hand om min lägenhet och jobba extra på det.,. :S:S Det suger verkligen att behöva göra jobbiga val..

jaja.. nu är det helg å nu ska jag tänka på annat... Inga direkta planer egentligen.. får se va som händer!:)

Nu är det dags att gå ner till tvättstugan igen.. (K)

Kollaps

Min dator har kollapsat :( Därför har jag inte skrivit på lääänge. Nu har Viktor köpt en ny dator :) Mycket, mycket bra!

Nu är jag trött.. har suttit å läst lite tråkiga artiklar inför seminariet imon å nu är jag äntligen klar och sitter i soffan. Hann me å laga lite chilli con carne mellan varven också.. mycket gott faktiskt!

Helgen har vart lugn och skön.. På valborg var vi hos ML å grillade å hade det mys me allsång å trevligt sällskap. I fredags blev det middagsbjudning för Nadia, Henke å Emilia, vi bjöd på tacos och det var mycket uppskattat och gott. Igår var det Kalas för svärfar och idag har vi vart på en trevlig visit i Falkenberg.

Nu ska jag snart sova... Skola imon igen, vill inte! Vill ha sommarlov, NU!

Puss på er

RSS 2.0