Lite om veckan innan jag drar till Grekland - Mycket fina bilder tillkommer

Tänkte att jag skulle slänga in ett litet inlägg om veckan som gått innan jag åker till Grekland imon..

I lördags var det dags att gå på dop för Viktors kusin Mathias och hans tjej Rebecca's lilla dotter Alexandra .. Det var som alla andra dop och lilla Alexandra  var riktigt söt :) Det roliga var dock att efter dopet tog Rebecca av sig sin kavaj hon hade över klänningen och avslöjade en väldigt fin vit sidenklänning samtidigt som bröllopslåten började låta...:) Riktigt rolig överraskning att dom gifte sig efter dopet utan att någon visste om det.. Självklart började jag böla eftersom det var så vackert och de var verkligen ett så otroligt vackert par.. Sjukt kul med bröllop och en mycket trevlig middag efteråt. Vi köpte en liten Ralph Lauren Body till Alexandra, hur söt somhelst... Tyvärr hade vi ju ingen bröllopspresent att ge dock.. :)



Efter dopet/bröllopet åkte vi hem hit och gjorde iordning här lite inför kvällen eftersom vi skulle ta hem lite folk på förfest innan utgång. Det blev Jag, Diana, Ida, Ina, Viktor, Kalle, Berka, Jens och Patrik. Det var mycket trevligt och vi blev tillslut alla ganska dragna efter en hel del alkohol.. In till Trädgårn där man hade en riktigt go kväll å träffade massa goingar.. Tex. Nico och Natti å förmodligen en hel drös till.. :)






I Måndags var jag, Diana och Therese på Lotta på Liseberg. Vi träffade lite andra arbetskamrater där också och vi tvingade me Therese upp i Balder.. Riktigt kul faktiskt.. sen spelade vi en del vilket gick åt skogen men,men.. En trevlig eftermiddag och kväll trots lite regn på oss.



Nu i veckan har jag jobbat en del och sen packat och fixat det sista inför resan som bär av till Grekland imorgon.. Halv 6 kommer Viktors pappa hit och kör oss till Landvetter.. Kommer förmodligen inte uppdatera här nu på två veckor då men det är ju inte direkt ovanligt ändå :P  Ha det underbart, för det ska jag ha!! Puss på er


Okej okej Förlåt

:) Jag får be så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte uppdaterat ´på typ hundra år men har verkligen inte orkat eller ens haft något kul att skriva om heller för den delen. Jag har haft fullt upp med att jobba å när jag inte jobbat har jag legat ute å solat å haft det gött.. Vart helt sjukt trött på senaste också av någon anledning.. Semester ska sitta riktigt riktigt gött nu!

Idag har jag vart inne i stan å kollat lite på Partille cup efter jobbet. Träffade massa fina människor som jag inte träffat på länge så det var kul! Sen är det ju alltid kul att kolla på handboll också. Sjukt varmt bara men man ska inte klaga! Var faktiskt många som påpekade att jag inte uppdaterat här på länge så det var kul tycker jag.. Man vet ju liksom inte vilka som läser så alltid intressant att få reda på det.. Så nu skriver jag tack vare er Frida, Ina, Sofia och Ulle :) Och Sofia jag lovade ju att nämna dig två gånger så kan ju passa på å säga att Sofia Milding Lindgren är grym på handbollsplanen och kommer bli Önnereds bästa spelare i år! :) Trion Sofia, Frida å Cissi ska jag hejja extra på i år!

Kollade först på Önnered-Heid idag där Önnered tog hem segern ganska enkelt.. Grattis! Önnered hade definitivt mycket bättre lag eftersom Heid i princip bara hade Carro som blev punktad efter en kort stund. Blir väl förmodligen Önnered-Sävehof i finalen skulle jag tro.. Kollade lite på Heid-Sävehof sedan där Sävehof ledde stort när jag gick.. Kollade även lite på Önnered mot något annat värdelöst lag men orkade inte kolla så länge eftersom ni ändå lekte med dom.. sorry tjejer :)

Imorgon blir det tyvärr ingen Partille cup för min del eftersom jag först ska jobba å sedan ska jag på kalas eftersom syrran fyller 18 år.. Grymt kul.. :) Äntligen blir hon stora tjejen. Ska samtidigt fira lilla Emilias 2 års dag eftersom vi är i Grekland när hon fyller å alla inte kan fira henne då ju.. Ska bli jätte skoooj!

På lördag ska vi på dop till Viktors kusins lilla dotter Alexandra.. Hon e hur söt somhelst å det ska bli kul å få träffa alla. Plus att vi har köpt en sån fin liten dop present också.. skriver efter dopet vad för säkerhets skull.. Sen är jag ganska sugen på lite Party på kvällen men vi får väl se hur det blir me det.

Nästa vecka blir det att fixa allt inför resan och på tisdag ska jag hem till Maria på grillfest.. ska bli kul! Längtar sjukt mycket till Torsdag för då åker jag till Grekland två veckor.. :)))

Här kommer en dikt tillägnad dig Ina:

Träna det är ingenting för oss då vi hellre på Parkan släpper loss,
Springa, gymma och träna är kanske inte vår grej men du är iallafall en riktigt go tjej,
Alltid lika sugen på Fest och alltid är det vi som dricker mest,
Saranoff jag fått dig att shotta men då spydde du som en liten råtta,
När det kommer till att festa har vi gjort det mesta,
Många minnen som består har vi skapat under dessa år,
På Studiegången i Skövde och på Park har vi hängt och våra sorger i alkohol vi dränkt,
Mycket skratt och galna stunder, att vi överlevt är egentligen ett under...


Hahaha.. Hoppas du gillar den Ina lilla.. Puss å kram

Ps. Orkar inte lägga in bilden på skorna som jag lovat nu.. ska göra det någon dag :P

RSS 2.0