Tänk om...

Tänk om man hade haft en sån där grymt bra inställning å motivation till allt. Att tänka att varenda träning är rolig eftersom att den gör mig bättre, starkare å snabbare.... Eller att varje tenta eller varje föreläsning gör mig smartare och ger mig mer kunskap... Tänk om asså..!! Just nu känns det som att min inställning snarare är tvärtom.. Varenda träning känns bara jobbig, det känns inte kul å man e trött hela tiden. Visst, när man är inne i det så är det ju kul å matcherna är ju verkligen det bästa som finns! Å det är ju så himla kul nu i Önnered me alla goa tjejer å allt. Men resten då.. All tid å all möda man lägger ner ändå. Är det värt det? Å skolan... varför känns varje dag jobbig å tråkig!!? Har haft riktigt kul fyra veckor under dessa två år som jag pluggat å det var på praktiken inom psykiatrin... Resten har vart intressant men inte alls det som jag vill jobba med... Motivation.. var finns du?? Jag behöver dig nu!

Nåväl.. Imorgon får jag äntligen de efterlängtade nycklarna till lägenheten å kan börja fixa å grejja å inreda!! Underbart.. Skulle egentligen få som idag men det var inte riktigt färdigstädat än..:((  Känns dom detta är det enda jag har motivation till just nu.. :S  Vi har en hel del kvar att köpa ändå.. Matsalsbord.. Soffbord å lite annat smått å gott men vi har kommit en bra bit på vägen.. Ska bli så underbart roligt!! Imorgon ska jag alltså spendera min tid i lägenheten å se vad som ska göras å planera en massa.. Och jag antar att det är det jag kommer att syssla me till störst del nu framöver..

På torsdag har vi match mot Kungälv.. Lite träningsmatch inför kvalet somsagt å det kan behövas. Ska bli kul å få lite matchträning.. 17:15 i Önneredshallen för er som är intresserade..

Ska allt börja lägga in bilder här på bloggen.. har vart allt för dålig me det å det blir ju så mycket roligare då! Lovar att bättra mig. Nu ska jag käka lite mat å ikväll är det ju Desperate Housewifes på TV.. Lovely! Puss på er


 

Vilken är er favvokaraktär?? Jag älskar Gabrielle, fast mestadels den hon va i början.. Susan e underbar å Bree är ju så grym!! :))

Händelserik helg

Ja herregud.. vart ska man börja. Lagfest i fredags, blev ganska så laddad och det var kul så länge jag kan minnas men tyvärr blev det lite föör mycket dricka för min del så det blev taxi hem istället för utgång me de andra. Men så kan det gå å jag får allt skylla mig själv :) Lördagen var till stor del en dimma me sjuklig huvudvärk! Som tur var kom Emilia å hälsade på mig så då blev jag glad igen! Blev en mysig middag på "Min bror och jag" me Viktor på kvällen å sedan var det hem å kika på Robinson å lägga sig tidigt!
Igår åkte vi tidigt till Ullared och vi hittade massa med grejjor till lägenheten.. Slutsumman blev några tusenlappar men fick massa för det priset så det var en riktigt lyckad dag.

Idag var det seminarium/redovisning i statistik vilket gick bra.. Dock svårt att ha tankarna på något annat än lägenheten just nu.. Ska ju få nycklarna imon eller senast onsdag :):) ÖverLycklig!!

Nu håller jag på å bakar goda kanelbullar och sen är det dags för träning... På torsdag har vi träningsmatch mot Kungälv vilket ska bli kul. Skönt å hålla igång me lite matcher nu innan kvalet.. Nästa tisdag möter vi även Kropps. Verkar som att det blir Sävsjö i kvalet eftersom dom vann mot Irsta och dom ska vi ju bara krossa! Det e bara att ladda nu me massa träning å matcher innan och jag tror att vi kommer att vara tillräckligt förberedda för att klara detta!

Nåväl.. dags att stoppa in bullarna i ugnen.. Mums! :)

Vinst mot Västerås :)

Sjukt gött alltså.. Vi gick in å dominera matchen från start och ledde som mest med 27-16.. Dom gick på tvåpunkt å lyckades knappa in lite i slutet men det blev 33-27 tillslut å det var ju riktigt bra gjort av oss. Alla var verkligen jätte duktiga å det var sån annorlunda stämning, alla var glada å hade viljan! Johanna var lika grym som alltid.. Frida, Elin, Karin å Sofia var även de på topp! Riktigt kul match! För mig gick det ganska så bra.,. Spelade inte jätte mycket men gjorde iallafall två mål så jag e nöjd. :) Nu ska vi kvala mot Sävsjö eller Irsta och efter igår är jag inte det minsta orolig för kvalet! Om vi håller den klassen så har dom inte den minsta chans att slå oss...

Idag har jag vart hemma hos mormor å morfar å ätit våfflor på självaste våffeldagen!! Mums.. Det behövdes efter en tråkig förmiddag me statistik föreläsning.. Sedan åkte jag å mamma till Freeport. Hittade tyvärr inte så mkt men köpte iallafall några fler glas och en fin skål. Nu kollar man helt plötsligt inte alls lika mkt på kläder utan mer på grejjer till lägenheten, men det e kul! Sedan kom jag hem å fick en god middag som syrran hade gjort å nu ska jag bara slappa i soffan å kolla på TV.

Imorgon är det min första dag på ridterapin.. ska bli intressant och jag hoppas att jag ska klara av det utan några större skandaler :P nee då, det ska bli kul. Sedan är det träning å sen är det ju redan i princip Fredaaaaaag :P Å det betyder Lagfest.. Temat är Sommar och jag har ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig... Hmm.. ska allt komma på nåt somrigt å fint, Måste ju sola me :S när ska jag hinna det!?

jaja.. Puss på er

Vilken jävla skit blogg!

Jag har insett vilken jävla skit blogg jag driver egentligen.. Så sjukt ointressant!! Vem fan bryr sig om vad jag gör å ska göra.. om jag har vart i skolan å haft tråkigt eller hemma hos mormor å fikat... Ärligt talat, jag har ju världens tråkigaste liv å så sitter jag dessutom å skriver ner det!

Men vad ska jag göra... jag har inget krossat hjärta eller hat till män att skriva om..Och ja, jag tror på kärleken å jag tror på att leva lyckliga alla sina dagar.. Och nej, jag har inga dikter eller arga låttexter att printa ner.. jag har inga superintressanta händelser som bara inträffar mig varenda dag... Jag lever ett helt fucking vanligt Svensson, Svensson liv.. Så vad kan ja skriva om annars liksom!!   Njee, får helt enkelt fortsätta att blogga om min oerhört intressanta vardag.

Vill inte vara kvar här just nu.. orkar inte me att sitta av dagarna i skolan å slösa bort varenda kväll på handboll.. Vill göra annat, saker som jag tycker är kul.. Typ resa, fixa me min lägenhet, shoppa å sånt. Tror jag ska ta å vinna några miljarder å bara leva lyxlivet.. det hade passat mig. Nej jag hade inte blivit uttråkad och nej jag hade inte blivit rastlös!  Viktor kanske kan bli proffs i spanien eller nåt så kan jag bara vara hemma som en handbollsfruga.. Det hade vart något!

Ikväll e det match mot Västerås.. Igår fick vi reda på att vi egentligen inte har några tränare längre utan att några inom klubben ska ta över i nuläget.. Så får la se om jag får spela eller ej, vet inte hur mkt dom har sett mig eller någon annan i laget heller för  del delen mer än hemmamatcherna. Så det kan egentligen gå hur som helst.. Klockan 19 i ÖHK hallen för den som vill se utfallet av det hela.

Imorgon kommer lönen å studiebidraget å då kan vi äntligen köpa lite mer grejjer till lägenheten å allt.. :):) Snart får vi nyckeln.. Längtaaaaaaaaaar!


Go helg..

Det har vart en bra helg måste jag säga! Fredagen var det träning å sedan bara deg hemma me syrran.. Kolla lite TV å käka massa onyttigheter. Gööött!
Lördagen var det dags att åka till Skövde för å lira match.. det gick ju grymt bra måste jag säga, NOT.. förlorade me 35-20 AJAJAJ... visst dom var bättre, men vi kunde ju spelat tusen gånger bättre. Jag lira bara sista 10 å gjorde ett mål så det va helt okej. Sedan var det dags för utgång! Festen började redan i bussen hem för mig å Ina :) Åkte hem till Finsbäck där de riktiga förfesten var.. Mycket trevligt me alla goa tjejer! Sedan var det Park som vanligt där vi mötte upp älsklingen å några andra från herrlaget.. En mycket lyckad kväll helt enkelt!

Idag e det sol å vårkänslor... Snart träning å imon e de match igen mot Västerås hemma klockan 19.. :) Sen e de lagfest på fredag.. Wieeeeee...

Bilder från helgen kommer antagligen inom det närmsta.. Puss


Ny soffa!! :)

Lite kass uppdatering, jag vet.. men nu e jag igång igen :P

Snart har ännu en vecka passerat och imorgon avslutar vi nuvarande kurs och börjar en ny igen på måndag men inrikting barn och ungdom vilket ska bli kul!

Det har vart en skön vecka med en hel del ledighet. Trevligt kalas i måndags hos Carro, kul att se hur hon hade det i lägenheten och det bjöds på god mat, couscous med corn och grönsaker och god kladdkaka till efterrätt. Av mig å Viktor fick hon presentkort på MakeUpStore som var uppskattat.

I tisdags var jag ledig så jag sov ut hemma hos Viktor innan jag gick ner till solariet, brände mig lite men det var såå skönt att få lite färg i ansiktet! Strosade runt lite i stan å så i det underbara vår vädret innan jag åkte å tränade.

Onsdagen var jag i skolan på förmiddagen men blev trött på det eftersom det var så härligt väder ute så gick hem och åkte iväg till lite olika möbelaffärer me mormor å morfar å kusinvitamin Fanny istället. Jag hittade en jättefiin soffa på Olivedals möbler som jag å Viktor åkte å köpte senare.. En beige tygsoffa me divan å bäddsoffa.. :) Den hade kostat 14000 men det var halva priset nu så det var perfekt! Sedan kollade vi på Fannys match i valhalla där vi även träffade familjen Grgic :P Åkte hem å kollade på Grand Torino me Clintan.. Den var bra måste jag säga!

Idag tog jag mig ledigt igen å vaknade vid halv 11 av att mormor ringer å frågar om jag vill följa me henne å morfar ut å kolla på lite grejjer.. Så dom kom å hämtade mig å vi åkte runt till massa utförsäljningar här å var men vi hittade inget kul alls. Sedan åkte vi hem å dom bjöd mig på god mat å glass me jordgubbar, sedan satt jag i solen på baksidan å solade, Hur skööönt somhelst!  Våren är här :) Visst, vindarna är kalla som bara den men i solen är det underbart!

Otroligt skönt me två träningsfria dagar också! Nu är det bara fredags träningen kvar, sedan åker vi till Skövde på lördag å sen på kvällen är det Feeeest :) Vi e hur laddade somhelst!

Snart är det dags för flytt.. Jag längtar så jag sprickeeeeeeeeer..


Idag är en riktigt bra dag

Idag har jag vart glad!! :) Vet inte riktigt vad det beror på men antagligen är det till viss del för att praktiken är över och det känns som det inte alls är långt kvar till sommarn. Denna veckan är en go vecka i skolan me bara en enda heldag på onsdag.. sen e jag lite ledig här å där å inget som hänger över mig! Fick idag tillbaka ortopeditentan och hemtentan och klarade båda två så nu är jag helt klar me alla ämnen vi haft! Känns skönt.. Har ingen tenta förens i slutet av April.. :)

Idag var jag i skolan en sväng å hade seminarium... jag sa inte ett ord utan satt mest å halvsov. Sedan fick vi tilldelat våra platser där vi ska ha praktik en gång i veckan mellan vecka 13-17. Jag ska vara med på Ridterapi med barn med olika slags problem.. det ska faktiskt bli jättekul.. Visst, jag å djur e kanske inte den bästa kombinationen men barn e jag bra på! :) Efter skolan åkte jag in till stan å träffade Nadia, Henke, Emilia å Natta. vi gick runt lite å jag köpte present till Carro som fyller 22 år idag.. Grattis.. Ska nämnligen på kalas i hennes nya hem ikväll efter träningen. Sedan åkte jag hem å när jag kollade posten hade jag äntligen fått hyreskontraktet! :):) Känns så himla underbart att det verkligen är hundra procent säkert nu när man har det på papper...

Helgen har vart mycket lugn å skön! I fredags var jag å viktor bara hemma hos honom på en god middag å satt å tjöta me familjen.. Hur mysigt somhelst att bara slappa å äta gott. I lördags sov jag ut medans viktor jobbade och sedan åkte vi runt å kollade på möbler å grejjer till lägenheten.. hittade ingen soffa men ett jättefint matsasbord som vi ska köpa å massa annat smått å gott. det är så sjukt kuuul! Sedan åkte vi bara hem, käka tacos å hade myskväll. Blev inge klassfest för min del eftersom jag skulle upp så tidigt å jobba på söndagen. Efter jobbet åkte jag å kollade på Viktor å dom spelade så jävla dåligt å förlora mot Heid.. :S Usch vilken tråkig match. Men,men.. hem åter igen efter att ha köpt good thaimat som vi möla i oss innan vi la oss i sängen för å kolla på parlamentet å Beck.. En riktigt skön helg med andra ord.

Veckan då.. Hmm. Träning å kalas ikväll. Ledig imorgon å då ska jag sola för jag känner mig så äckligt blek å ful just nu. På onsdag ska jag ha heldag i skolan å sedan kanske kolla efter en soffa. På torsdag ska jag ta mig ledigt eftersom vi inte har nåt viktigt i skolan.. På fredag e det skola på förmiddagen å på lördag ska vi spela match i Skövde å sedan e det utgång me tjejerna :) Kuul..  Sedan ska jag förhoppningsvis träffa Nico nån dag.. Kanske gå på bio me Ina?? å lite såånt kul. En bra vecka känner jag på mig.

Vill ha Vååår.. Imon kommer den sägs det :) Hoppas.. Puss

Examination på fredag den 13de!!

Kan ju inte gå bra.. eller? Klockan 13 idag har jag examination och jag har fortfarande en hel del kvar att grejja me innan jag e klar för redovisningen.. :S Börjar bli lite smått stressad nu.

Min vecka har vart väldigt seg och bara vart praktik, packning inför flytten och träningar... Men nu är det äntligen fredag å praktiken är slut! Underbart! Mindre underbart är dock att det är fullt me snö ute..! Jag som trodde det skulle vara vår nu å snart dags för vårjacka å vårskor.. men nej då! :( Sjukt tråkigt!

Ikväll blire träning och sedan hem till Viktor för en myskväll bara.. Imorgon ska vi ut å kolla på grejjer till lägenheten!! :) Ska bli såååå kul! Sedan imon kväll är det klassfest, men eftersom jag ska upp å jobba på söndag blir det lugnt för min del.. men en stund ska jag nog hinna titta förbi!

Wieee.. har tänkt på att denna månaden kommer gå sjuuuukt fort. Nästa vecka r sista veckan på denna kursen å på lördag ska vi ut å festa me lagtjejerna efter matchen.. :) Sedan är det ju snart APRIL! Fattar verklogen inte det... då har jag två månader kvar i skolan innan sommarlovet! åååh.. har bara massa kul å se fram emot nu! Jag är glad!

Puss å kram, hörs i helgen


Kan inte tänka på något annat än flytten!

:):) Längtar verkligen så himla mycket nu! Är ju så nära.. bara några veckor tills det är dags att flytta.. Längtar verkligen efter allt.. massa konstiga saker som att typ köpa kryddor, mjöl, bakpulver å sånt ska bli skit kul!! :D haha.. längtar till och med att få köpa typ diskborstar å sånt.. Men mest av allt längtar jag tills vi får göra iordning allt å möblera å dekorera precis som vi vill ha det.. Har redan pratat en del om hur vi ska ha det å hur vi vill att det ska se ut! Ska kanske till ikea å sånt där kul i helgen å köpa massa kul.. Typ durkslag, lunchlådor, vitlökspress å sånt kul! haha.. man blir ju tokig när man ska flytta!

Idag har jag vart hemma hela dagen å packat! Bad morfar att köpa flyttlådor till mig som han kom å hämta sedan satte jag å mamma igång. Har rensat hela mitt rum å herregud va grejjer man har överallt i lådor å hyllor.. Usch å fy vad jag har slängt massa prylar å grejjer.. Började även packa ner alla sommarkläder å sånt där.. Det blev en hel del vill jag lova :S 2 flyttlådor med bara sommarkläder, typ bara klänningar å kjolar å shorts å sånt.. Sedan blev det två fulla lådor me sommarskor.. å då slängde jag ändå typ 20 par!! :S:S helt sjukt egentligen.. var ska vi få plats me allt älskling?? :)

Veckan e fullspäckad me praktik, träning å packning å sånt inför flytten.. I helgen ska jag antagligen till Linda en sväng på lördag kväll eftersom hon ska ha klassfest.. kan vara trevligt att träffa alla igen efter praktiken men har kanske match på söndagen så det blir ändå lugnt för mig.. sedan på söndag ska jag kolla på älsklingen när han spelar match mot Heid. Imorgon spelar dom också.. mot Warta, ska bli kul å kolla.. har ju tyvärr krockat me mina matcher det senaste så va ett tag sen jag såg dom spela..

Nu är jag hur trött somhelst.. vill verkligen sova men måste hålla mig vaken så jag inte missar Project runway!! Wonderful! Puss på er :)

Stockholm över dagen

Sitter här hemma precis hemkommen efter en tripp till Stockholm över dagen.. Spelade match i Nacka mot Skuru. Matchen slutade tyvärr med förlust, tråkigt nog men dom ligger ju trots allt 2a i serien efter sävehof. Vi spelade ju okej men inte alls på topp. Det gick väl okej för mig, gjorde några assist å fixa några straffar men jag missade några lägen... Vissa som jag kanske borde fått straff på men ändå! I det stora hela gick det ändå bra å det var roligt att få spela mycket. Bästa målskytt blev Cissi me sina 10 mål, Brabra!! Grym straffläggare, 100%ig.. :P Nu har vi bara två omgångar kvar av serien och vi möter topplagen Skövde å Västerås, tuffa matcher men det e bara å ge allt så får vi se vart det tar oss. Får antagligen och mycket troligen sikta in oss på kval men det klarar vi garanterat!

Förresten grattis till Kärra som är klara för Elitserien nästa säsong! Kul kul, ses vi kanske då! :):)

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Danni där hon å Carro hade lite middag eftersom de fyllt år.. 24år! Ojoj.. börjar bli gammal nu Carro :P Det va en mysig kväll med god mat å trevligt sällskap.. Kul å tjöta lite me Carro igen, inte okej att det blivit så sällan nu förtiden, skärpning med det! Åkte hem å la mig i tid eftersom bussen gick 6:45 imorse!! :S

Imorgon ska jag jobba dum som jag e... 8-18 känns väl sådär halvjobbigt men va gör man inte för att utöka studiekassan en aning. Känner att jag borde gå å lägga mig men e inte så trött eftersom jag sov i princip hela vägen hem ifrån Stockholm.. :) Ina, Sofia å M-L skulle ut ikväll, hur fan dom nu pallar me det efter en sån här lång dag. Dom var hur taggade somhelst på bussen å skulle åka direkt å börja förfesta nu.. Hoppas ni får det kul! Tror dock att det finns en chans att det kan spåra ur totalt! ;)

Något som känns grymt skönt är att det bara är en vecka kvar på min tråkiga praktik! WIieee... Äntligen. Känner inte direkt för å komma tillbaka ´till skolan heller men till och med det är bättre.

Nu får jag väl ta å lägga mig om jag ska orka med morgondagen.. So Long!


Män som hatar kvinnor

Idag började dagen med att jag begav mig till Sahlgrenska somvanligt för en dags praktik. Seg morgon och jag var hur trött somhelst och kände att jag verkligen inte alls ville dit idag.. det e ju så himla tråkigt också!!  Hursomhelst, efter en riktigt seg morgon med anamneser hit å dit bestämde jag mig för att gå hem för att börja lite me min uppgift som ska va klar nästa vecka...Väl påväg ut ifrån Sahlgrenska ringer Natta och frågar om jag vill träffa henne i stan för lite shopping och en lunch på jensens. Ajajaj.. där sprack pluggandet. Drog runt å kikade lite i olika affärer men hittade inget direkt intressant. Efter vi käkat gick vi till Biopalatset för att möta upp mamma å kolla på Män som hatar kvinnor.. Herregud va bra den var!! Trots att jag inte läst boken tyckte jag att den var grymt bra.. Så det blev en lyckad dag trots allt.

En till god nyhet är att allt är klart med lägenheten och jag ska snart få kontraktet hem till mig.. Känns så underbart att jag äntligen ska få flytta.. och att jag å Viktor ska flytta ihop känns perfekt! Ska bli så himla kul å inreda allting precis så som vi vill ha det! Längtar som bara den.. Att vi ska få den helrenoverad innan vi flyttar in gör ju inte saken sämre heller :):) Glaaad!

Nu ska jag fila lite på skoluppgiften innan det e dags för sängen.. Viktor sitter i bussen påväg hem från Karlskrona där de spelat match och dom vann! Grattis :P

Förresten så tror jag att jag kommer komma över mitt skoberoende nu när jag flyttar och istället få någon form av inredningsberoende.. känner det på mig :S

PS. Läste precis att min favvobok ska har blivit film och snart har premiär.. gissa vilken!?!?  "EN SHOPAHOLICS BEKÄNNELSER".. Helt underbart, kan ju inte bli annat än en Succé! :):)

3 Par nya skor och en Lägenhet på det!! :)

Idag har vart en riktigt bra dag... Gick upp och åkte till praktiken där jag hade fullt upp fram till lunch. Under lunchen ringer mamma å berättar att morfar fixat en lägenhet till mig!! Jaaaaaaaaa, jag e så glad! Kan inte säga för mycket ännu mer än att det är ett första hands kontrakt på en 2:a i Majorna.. Ska åka å kolla på den idag efter träningen :) Fan va underbart! Som jag har längtat efter denna dag!! Sen självklart får jag ju se hur den ser ut å allt men det blir säkert bra!

Som grädde på moset öppnade provskor idag!! :) För er som inte vet är det en sko outlet som ligger vid sjöfartsmuséet och som har öppet ett antal dagar under olika omgångar under året. Det är främst storlek 37 (tack gud för att du gav mig en storeken) och det finns allt ifrån vanliga till märkesskor. Jag hittade två par, ett par bruna skinn loafers och ett par vita gummiskor typ... Se bild :)
                                          
                    
    

Är riktigt nöjd faktiskt att jag för en gångs skull komdärifrån me skor som jag behövde och som var änvändbara.. Billiga också.. 450:- för båda tillsammans.. KAP!

Som om inte dagen kunde bli bättre ser jag till min glädje att mina skor från Nelly låg så fint inpackade utanför dörren.. Underbart.. De var hur snygga, hur sköna å hur bra somhelst!! Så nu e jag nöjd på skorfronten på ett bra tag, jag Lovar!! :)

 Visst e dom fina! (:


Nu ska jag snart till träningen sedan är det dags att åka å kolla på lägenheten!! Can't wait!!

(K)(K)(K)

Veckorna rullar på

Och så var det måndag igen... Tråkiga, tråkiga måndag. Gillar verkligen inte måndagar, känns som att man har allt jobbigt i veckan framför sig och jätte långt kvar till det är helg igen :( men,men tiden går ju trots allt fort så det ska nog bli  bra ändå.
 
Var på praktiken idag igen och påbörjade min tredje vecka, fick tillslut gå upp till avdelningen och intervjua en ny patient.. Känns bra att vi får komma igång nu och börja på examinations uppgiften som ska vara klar nästa vecka. Sen på eftermiddagen var jag med på ett hembesök. Känns inte alls som att det är inom detta som jag vill jobba i framtiden så det e svårt att känna sig taggad och motiverad när det inte alls känns bra. Det är juinom psykiatrin jag vill jobba, känns ännu mer starkt nu när man får se andra verksamheter. Men det e bara å stå i, har ju bara två veckor kvar på praktiken.

Fick tyvärr inte mina skor idag som jag hade hoppats på.. brukar ju gå så himla fort me leveranser å så på Nelly och antar att jag får dom imon :):) Det ser jag fram emot. Jag vill kunna använda mina vårskor å vårkläder också men tittar man ut genom fönstret idag känns det ganska långt borta med tanke på att det har snöat hela dagen.. Usch det e verkligen hemskt väder just nu.. Snälla kan vi inte hoppa över Mars och gå direkt till April..??

Matchen igår slutade med vinst.. Kommer inte exakt ihåg siffrorna nu men vi vann me 4-5 bollar. Det var ju helt okej men vi kunde ha spelat mycket mycket bättre. Jag spelade inte så mycket. men,men.. fick ju spela destå mer förra matchen så det e olika. Gött ändå me 2 viktiga poäng!

Ikväll ska jag självklart kolla på nya säsongen av Project Runway som har premiär!!! 22:00 går det av stapeln och det är ett av de absoluta favvoprogrammen.. kommer njuta av varje sekund och är glad att det börjar igen. Imorgon har ju även Desperate Housewifes premiär så det är helt enkelt underbart. Äntligen börjar dessa underbara serier igen ;)

Annars är det som alltid träning som gäller mån, tis, tors å fredag och på lördag har vi borta match mot Skuru i stockholm.. Seeegt me lång bussresa  men en viktig match minsann.

På fredag ska Carro å hennes kära vän Danni ha en middag eftersom de fyllt år.. Ska bli trevligt att få träffa Carro igen för det var ett tag sen tyvärr. Ska dit en stund iallafall men eftersom vi antagligen kommer åka tidigt på lördag morgon blire inge sen natt på stan för min del, tråkigt dock för jag å carro brukar ha riktigt kul ihop när vi går ut!

Nåväl, slänger väl in ett inlägg under veckan.. Nu är det dags att bege sig mot träningen och jag e lika trött som vanligt! :(

(K)


Sjukt irriterad

Idag har vart en riktig skit dag egentligen... Va å kolla på lägenheten i morse, bara massa jävla sura gamlingar som va där å kolla! Kul om man skulle bo där på nåt sketet seniorboende.. nejnejnej. Sen så var lägenheten konstigt planerad också så kunde inte få ihop hur man skulle kunna möblera den. Sen så är ju chansen att jag skulle få den ändå typ en på miljonen. Kom hem å var ännu mer deprimerad över att livet suger när man bor hemma och kom på att jag aldrig i mitt liv kommer att få en hyresrätt eftersom det i princip inte går att få en hyresrätt. Om man nu inte skulle vilja bo i ett andrahandskontrakt i en liten etta med kokvrå i typ hammarkullen förstårs, för då klart det går!! Men nej för fan.. Tänker aldrig i mitt liv bo i en andra hand, en etta och definitivt inte på nåt skitställe.. då kan man ju lika väl låsa in sig på sitt rum å sitta där inne dagarna in å dagarna ut.. Pest eller Kolera ungefär.

Har insett att jag helt enkelt måste köpa en lägenhet, så gick in å kollade runt lite. Finns typ hur många fina lägenheter somhelst som inte alls e speciellt dyra. Hittade massa fina både här i väster och centralt som jag skulle kunna döda för att få.. Men då kommer jag till mitt andra problem! Jag är student! Hur fan ska jag kunne få ett lån när jag e student..!? Visst jag e färdigutbildad om drygt ett år men va hjälper det.. Inte fan tänker jag bo hemma ett helt år till!!! Aldrig! Då vet jag inte vad jag gör.. Får la ta en lägenhet på hisingen å typ åka en timma till träningen å en timma till skolan å typ hålla mig inomhus efter klockan 18 på eftermiddagen samt hela fredag, lördag.. eller!? Är så trött på detta nu...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan!

Hursomhelst.. Åkte iväg till heidhallen för å lira match me b-laget. seriefinalen i division 2 kan man väl kalla det. Riktig skitmatch egentligen å det blev inte bättre av att coachningen var på toppnivå.. Orkar egentligen inte bry mej men som om min dag inte kunde bli sämre.. Jodå, visst kunde den det! 

Sedan hem å slappa.. hyrde film me syrran som somna efter halva. Så bra var den å så jävla rolig var hon å umgås med! Viktor är ute ikväll å jag som har match imon igen sitter hemma å är bitter å fruktansvärt uttråkad! Men för all del.. ha så kul!!!!!! Blä vilken tråkig kväll.

Imon e det somsagt match då.. Önnered-Skånela. Hoppas definitivt på en vinst och det ska det bli också om vi spelar på den höga nivån som vi kan spela på. Klockan 15 i ÖHK hallen för övrigt.. för den som bryr sig.

Nästa vecka har jag absolut ingenting att se fram emot! Bara den tråkiga praktiken som får mig att undra varför i hela fridens namn jag utbildar mig till arbetsterapeut. Jag har Noll motovation!! NOLL!

Herregud va bitter å tråkig man kan vara alltså.. men såna dagar måste vi väl alla få ha, eller hur!

Det finns en enda liten sak att se fram emot nästa vecka.. Att mina skor kommer! Haha.. patetisk människa med ett riktigt loser liv som tycker att det enda som gör livet värt att leva är att få ett par nya skor hem i brevlådan.. Ge mig styrka någon!

 Emilia.. Tack för att du finns å gör moster glad! Älskar dej mest av allt!

RSS 2.0